Михайло Заливако та Анна Богдан готуються до народження спільної дитини: “Головне, щоб був здоровий”

Михайло Заливако і Анна Богдан ошелешили планами на майбутнє.

Михайло Заливако та Анна Богдан продовжують будувати романтичні стосунки вже поза проектом. Зараз глядачі романтичного шоу як ніколи уважно слідкують за зірковою парою, яка іноді дає деякі цікаві деталі особистого життя.

Анна Богдан та Михайло Заливако планують дітей

Нещодавно на особистій сторінці переможниці шоу “Холостяк-11” Анни Богдан в соціальній мережі Instagram з’явилася пропозиція для підписників поставити їй декілька відгадати, які з фактів, що вона навела, є правдою, а які — ні.

Скріншот сторінки Анни Богдан.

Через деякий час виявилося, що Анна Богдан та Михайло хочуть первістка-хлопчика. Пояснили вони свою позицію дуже просто — необхідно, щоб був для маленької донечки старший братик, який зможе її захистити. Але насправді стать для пари не настільки важлива, як здоров’я малюка. Анна не приховує — головне, щоб не хворів.

Також дівчина розповіла, що вона є любителькою посперечатися вдома. Наскільки враження може бути ілюзорним, адже на екрані Анна Богдан завжди поставала тихонею.

Нагадуємо, що нещодавно пара поїхала на відпочинок до Туреччини. За ці 3 місяці це вже не перший раз, коли пара покидає Україну. Михайло та Анна після переїзду до орендованої квартири в Київ майже одразу рушили на відпочинок, адже не мали змоги насолодитися компанєю одне одного на території України через контракт з проектом.

Зараз зіркова пара активно ділиться різноманітними фотографіями з турецькими краєвидами та новими враженнями і емоціями від стосунків одне з одним.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.