Уся правда вийшла на поверхню: архівна світлина Олега Винника і Таюне не залишає сумнівів — разом вже давно

Нещодавно до мережі потрапило ексклюзивне фото, яке висвітлює деякі моменти біографії Олега Винника.

Рік за роком Олег Винник та його вірна бек-вокалістка Таюне працюють разом. І хоча співак активно приховував своє особисте життя, все ж таки шанувальникам творчості головного вовка країни вдалося зрозуміти, хто ж є його таємною дружиною.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Адже кажуть: якщо хочеш щось ховати, поклади на саме видне місце. За цим принципом діяв і Олег, який завжди стояв поруч з обраницею.

Ще один доказ, що Олег та Таїсія разом

Нещодавно на одному з фан-акаунтів Олега Винника з’явилася нова світлина, яка дещо висвітлює події минулого. У кадрі Олег Винник і Таюне постали разом з двома іншими парами, які знялися в кліпі артиста на пісню “Аромат моєї мрії”. Фото, скоріше за все, зроблено десь в 2007 році, коли співак активно будував сольну кар’єру.

Архівна світлина Олега Винника та Таїсії Сватко.

Це зайвий раз лише підтверджує той факт, що слова інсайдерів про те, що Олег і Таїсія знають одне одного дуже давно є абсолютною правдою. Але також знайомі зірок розповідали про те, що вони давно одружені.

Здається, що дуже скоро і ці слова підтвердяться. І хоча співак ніколи офіційно не підтверджував цих слів, а навпаки гнівався, він все рідше заперечує вищевказані плітки.

Нагадуємо, що декілька років тому українським журналістам вдалося дізнатися в односельчан повелителя вовчиць, що той одружився у юності на Таїсії Сватко, з якою зіграв два весілля на два села. Також відомо, що у пари є син Юліан, який на даний момент проживає у Німеччині. Зараз Таїсія активно пробує себе у якості сольної виконавиці, але навіть при цих обставинах не покидає Олега і їздить з ним у концертні тури.

Схожі статті