Чоловік онкохворої Анастасії Заворотнюк сильно схуд та змінився через сімейне горе: “Дуже погано виглядає”

Петро Чернишов здивував фанатів акторки зовнішнім виглядом. Горе його змінило.

Вже багато місяців Петро Чернишов допомагає своїй дружині, відомій актрисі, зірці серіалу “Моя прекрасна няня” Анастасії Заворотнюк, боротися з онкологічним захворюванням. Для того, щоб перемогти страшну недугу, фігурист багато працює, адже лікування обходиться дуже дорого.

Петро Чернишов змінився через сімейне горе

Анастасія Заворотнюк до хвороби разом з батьками та чоловіком.

Відома ​​фігуристка Тетяна Навка дає велику підтримку своєму колезі Петру Чернишову в боротьбі за життя Анастасії Заворотнюк. Вона покликала його на головні ролі в кілька своїх льодових шоу. А кілька місяців тому спортсменка прямо заявила про те, що частина грошей з продажу квитків на ці вистави піде на лікування Анастасії Заворотнюк. Тепер Петро Чернишов проводить багато часу на льоду, щоб як слід відрепетирувати виставу.

На своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Інстаграм Тетяна Навка опублікувала кілька відео та фото тренувального процесу.

Петро Чернишов з партнеркою.

На кадрах видно, як важко тренуються Петро Чернишов і Аліна Загитова. Численні шанувальники не змогли стримати свого захоплення. Втім, не обійшлося і без критики. Справа в тому, що деякі відзначили, ніби Аліна кілька молода для своєї ролі.

Скріншот коментаря під публікацією з Петром Чернишовим.

Інші ж користувачі мережі звернули увагу на нібито нездоровий вигляд Петра Чернишова.  На їхню думку, боротьба за улюблену дружину позначається на стані самого спортсмена. Деякі коментарі звучать так:

“Петро щось зовсім схуд”, “Шкіра та кістки Чернишов став”, “Скелет, обтягнутий шкірою. Переживаю за Петра”, “Зовсім здав Чернишов. Дуже погано виглядає”.

Схожі статті