Дмитро Комаров з червоним і запухлим обличчям розповів, хто посприяв погіршенню його здоров’я: “Аж постарів”

Дмитро Комаров втрапив у халепу і розповів, хто став причиною його поганого самопочуття.

Дмитро Комаров не припиняє працювати навіть під час пандемії. Цього року мандрівник вирішив показати українцям їхню батьківщину і показати їм, куди ж вони можуть відправитися, якщо навіть закони природи проти подорожей. Буквально нещодавно розпочалися зйомки у рівненських та поліських лісах, де телеведучий разом зі своєю знімальною командою збирав чорницю і отримав деякі пошкодження.

Обличчя Дмитра Комарова серйозно постраждало

Автор і ведучий проєкту “Світ навиворіт” на “1+1” Дмитро Комаров, який нещодавно відсвяткував своє 38-річчя, постраждав від укусів комарів та ґедзів.

Так, нещодавно зірка українського телебачення опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на які він постав зовсім “не у формі”. Обличчя Дмитра було дуже червоним та запухлим. Виднілися здоровенні пухирі. Дмитро навіть здався доволі засмученим, хоча це йому не властиво у подібних ситуаціях. У дописі до публікації він поспішив пояснити, що постраждав від кровосисних комах.

На фотографію, яка просто не могла залишити байдужим, збіглися навіть зірки українського телебачення, які поспішили втішити свого колегу. Зокрема, Анатолій Анатоліч пожартував, що Дмитро виглядає так само, як він вранці. А Надя Дорофеєва просто була ошелешеною. Підписники зірки також не залишилося в стороні та почали співчувати кумиру.

Цікаво, що дружина зірка красуня Кучеренко ніяк не відреагувала на цю фотографію. Будемо сподіватися, що вона втішала коханого по телефону.

Схожі статті