Чому Катерина Осадча приховує свого старшого сина: як виглядає нащадок відомого політика і теледіви

Катерина Осадча дуже скоро стане втретє мамою. Попри те, що скоро буде пестити малюка, вона вже може пишатися сином-випускником.

Катя Осадча, як тільки вийшла заміж – дуже скоро народила дитину. Попри те, що потрібно було активно займатися кар’єрою, майбутня зірка не обділяла увагою свого сина. Ростити хлопця допомагали батьки.

Катя Осадча з маленьким Іллею.
Катя Осадча з маленьким Іллею.

Дитина народилася у шлюбі артистки з народним депутатом Олегом Поліщуком.

Катя Осадча і Олег Поліщук
Катя Осадча і Олег Поліщук

Телеведуча дуже швидко розлучилася з політиком. Його навіть воліє не згадувати під час інтерв’ю. Які стосунки у чоловіка з сином наразі не відомо. Проте, зіркова родина розповідала, як Іллю прийняв Юрій Горбунов.

Виявляється, що син Осадчої навіть оставався сам з шоуменом, коли Катя їхала у відрядження. 14-річний юнак та артист дуже здружилися. Появу братика Ілля сприйняв дуже радісно, піклувався про малюка. Разом родина навіть їздила на відпочинок.

Проте, тривалий час старший син відмовлявся фотографуватися з близькими. Та хіба можна суперечити супермедійній мамі? Катерина Осадча порадувала підписників знимком з сином-випускником.

“Мій випускник. Ніби тільки в мене був випускний, а вже в Іллі. І ніби тільки йшли в перший клас, а вже Ілля майбутній студент!”, – написала Катерина.

Закінчив син Осадчої елітну київську школу – Kyiv International School. Приватна школа у Святошинському районі заснована у 1993 році, викладання ведеться англійською мовою. Скільки витратила на освіту сина Катерина – вона не розголошує.

Схожі статті