Знайшовся “родич” Олега Винника: чоловік з непростою долею втратив родину та пережив кончину тестя

Олег Винник - надзвичайно популярний артист, який досі приховує своє особисте життя та родину.

Олег Винник став стрімко набирати популярність в останні роки. Він звик давати великі концерти та блистати перед публікою. Окремий інтерес для фанатів Головного вовка країни представляє його особисте життя. Новини про дружину, дітей співака одразу стають топовими.

Вже давно вважається, що обраницею знаменитості стала його бек-вокалістка Таїсія Сватко, відома, як співачка Таюне.

Олег Винник
Олег Винник

Та, виявляється, не всім заголовкам новин про особисте життя Олега Винника можна вірити. У співака є повний тезка, який, щоправда, мешкає не в Україні та займається бізнесом.

Тезка Олега Винника

Інший Олег Винник – російський бізнесмен. Він мешкає у Петербурзі й з 2015 року його ім’я на слуху. Причина дуже драматична.

Російський Олег Винник

У чоловіка в житті сталася велика трагедія: в авіакатастрофі загинула його родина. Дружина з дітьми та ще інші родичі померли над Синаєм. Чоловіку довелося змиритися з горем. Крім цього, з’являлися новини, що у бізнесмена Олега Винника ще й тесть покінчив життя самогубством. Причина – проблеми з фінансами.

5 років жив на самоті підприємець, але зараз у петербурзького Винника є нова дружина.

Чи є тезки родичами?

Підтвердження тому, що співак Олег Винник і його тезка-бізнесмен є з однієї родини – немає. Навіть зовнішньо чоловіки не схожі. Навряд чи ці люди взагалі знайомі вживу.

Головний вовк країни навіть і не згадував того, що має тезку закордоном.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.