Як склалася доля акторів з серіалу “Бригада” і кого вже немає у живих: Сергій Безруков, Дмитро Дюжев та інші

Серіал "Бригада" вийшов на екрани у 2002 році. Він органічно вплівся в історію телебачення та кінематографу. Подивіться, як склалася доля артистів зараз.

Серіал “Бригада” дійсно можна назвати культовим. Кіноепопея повідала простим громадянам про всю жорстокість бандитського світу. Без прикрас показали взаємини криміналітету та всю небезпеку такого життя. Серіал закінчився тим, що головний герой Саша Бєлий ховав своїх друзів, а як склалася доля реальних акторів?

Сергій Безруков

Актор, який зіграв головну роль, роль Саші Бєлого зараз очікує з дружиною дитину. Сергій все ще продовжує свою акторську кар’єру. Йому довіряють ролі Пушкіна, Єсеніна.

Дмитро Дюжев

Актору після вдало зіграного образу Космоса з “Бригади” посипалися пропозиції з ролями. Грав і бандитів, і благородних персонажів. Вважає своєю найбільшою вдачею те, що зустрів своє кохання.

Володимир Вдовіченков

Після тріумфу серіалу “Бригада”, Володимиру доля підкинула ще одну успішну зіркову роль. Артист зіграв у “Бумері” та отримав премію. Тривалий час не міг знайти Володимир своєї половинки. Втім, у 2015 році він оженився з акторкою, з якою проводив багато часу на знімальному майданчику фільму “Левіафан”, Оленою Лядовою.

Павло Майков

Для Павла роль “Пчьоли” у серіалі стала дебютною, але такий яскравий та харизматичний типаж одразу вподобали режисери. Один з останніх проектів “Дівчата з Макаровим” став успішним для Павла – зіграв одну з провідних ролей.

Кого з акторів серіалу “Бригада” не стало у живих у 2021?

Не всі дожили до 10-річного ювілею серіалу. Цього року на 52-му році життя помер Віталій Альшанський. У чоловіка були великі проблеми з тиском.

Віталій Альшанський

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.