Алла Мазур виїхала на природу з сином і таємничим чоловіком, який потрапив в об’єктив камери: сім’я в зборі

Ведуча програми ТСН на телеканалі 1+1 Алла Мазур довгі роки приховує від публіки особистість свого таємничого чоловіка.

Алла Мазур є однією з найулюбленіших українцями журналісток. Вона виходить в ефір ТСН з 1997 року, тому уявити вітчизняне телебачення без неї неможливо. Героїня нашої сьогоднішньої статті навіть не стала приховувати від шанувальників свою боротьбу з раком. Діагноз їй поставили восени 2019-го.

На щастя, хворобу виявили на ранній стадії, тому своєчасне лікування допомогло перемогти недугу. Вже в травні 2020-го Алла повернулася до роботи, а згодом постала перед камерами в новому іміджі з короткою зачіскою, яка стала оптимальним рішенням після хіміотерапії.

Алла Мазур
Алла Мазур після хіміотерапії

Що стосується особистого життя Мазур, то про нього достовірно відомо небагато. Так, у 2008 році у неї народився син Артем, який наразі у свої 13 захоплюється їздою на трюковому самокаті.

Звичайно, як тільки Алла стала матір’ю, то тут же опинилася в центрі уваги преси, проте навіть тоді вона не стала розкривати особистість обранця і батька дитини.

Алла Мазур з сином Артемом
Алла Мазур з сином Артемом

Довгий час в мережі ходили чутки, що цей чоловік – головний редактор “ТСН. Тиждень” Роберт Опаленик. Їх неодноразово помічали разом на світських заходах, проте, коментувати це Мазур не стала.

Роберт Опаленик і Алла Мазур
Роберт Опаленик і Алла Мазур

Замість цього телеведуча опублікувала у себе в Інстаграмі кадри сімейної прогулянки на природі, де разом з нею і сином був сивочолий таємничий незнайомець з бородою, який вів їх прогулянковий автомобіль “Шалений равлик” лісом.

Скріншоти з Інстаграму Алли Мазур
Скріншоти з Інстаграму Алли Мазур
Скріншоти з Інстаграму Алли Мазур
Скріншоти з Інстаграму Алли Мазур

Раніше поруч з Аллою його не помічали, тому у прихильників з’явився новий привід попліткувати – чи не чоловік це насправді.

Схожі статті