Чому Наталія Сумська утримує свою 38-річну доньку та маленьку онучку: “Всі проблеми повинна вирішувати я”

Нещодавно Наталя Сумська дала скандальне інтерв'ю, у якому розповіла усю правду про свою доньку.

Сестри Сумські безсумнівно дуже привабливі жінки. Свого часу про них мріяв кожен чоловік України. Але акторки обрали своїх колег та партнерів по сцені.

Ольга та Наталія Сумські

Першим чоловіком актриси Наталії Сумської став кінооператор Ігор Мамаєв. Знаменитість зізнається – їх практично засватали. Не дивлячись на те, що між молодими людьми були сильні почуття, шлюб зруйнувався. Причиною стали різні сімейні цінності та небажання чоловіка зрозуміти, наскільки важлива була для Наталії кар’єра актриси. Однак, від цього шлюбу залишилася їхня спільна донька Дарина.

Чому Наталя Сумська утримує доньку та онучку?

Дівчина пішла по стопах матері і також стала виступати на сцені. У віці 19 років їй придбали окремо квартиру — мати хотіла, щоб дівчина стала самостійною. Згодом вона вийшла заміж за музиканта Юрія Трофименко та народила дитину. Три роки тому Юрій помер. Але Дарина Трофименко про себе вирішила не піклуватися.

Наталія Сумська з донькою (праворуч)
Наталія Сумська з донькою (праворуч)

“Зараз я повністю займаюся дочкою та онукою, і всі проблеми повинна вирішувати я. Вона не працює. Просто є на світі. Вона повністю сподівається, що я їй все надам, всі ці можливості”

Наталя Сумська згадує, що таким самим був і батько Дарини. Мовляв, Ігор все чекав, що його покличуть на роботу або ж запросять. Сам він ніколи її не шукав. Ольга вважає, що це абсолютно не вірний спосіб життя, адже робота не приходить сама. У голосі акторки відчувається роздратування, але вона все ж таки мама.

Сподіваємося, що у родині все налагодиться, а Дарина зможе віднайти роботу, яка буде їй до душі.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.