Матері-зозулі: хто окрім Людмили Гурченко та Любові Поліщук віддав дітей виховувати бабусям заради сцени?

Материнство та зіркова кар'єра. Часто буває так, що ці два поняття є несумісними для ряду артисток.

Людмила Гурченко народила маленьку Марію від Бориса Андронікашвілі. У шлюбі легендарна акторка протрималася лише 2 роки. Її творча душа прагнула до нових звершень, адже переживала зірка розквіт сил, а дитина лише гальмувала кар’єру. Людмила Марківна не довго думаючи вирішила віддати малюка на виховання батькам.

Гурченко з донькою
Гурченко з донькою

Згодом Марія взагалі буде казати, що мати махнула на неї рукою і мріяла про сина, а не про доньку.

У Людмилиної колеги по цеху Любові Поліщук, не було відчайдушних батьків, які були готові займатися її дитиною. Син всенародної улюблениці, мами з “Моєї прекрасної няні” у 4 роки відправився в інтернат.

Любов Поліщук з сином

Олексій Макаров, так звати нащадка акторки, досі згадує, що не розумів, за що його покинули. Після повернення додому, взагалі нажахався тому, що мама може бути агресивною.

Лідію Фєдосєєву-Шукшину часто називали матір’ю-зозулею. Її старша донька Анастасія з батьками не проживала – її відправили до родичів у село.

Лідія Фєдосєєва-Шукшина з донькою

Все це у майбутньому дасть свій відбиток на стосунках матері з донькою. Буде навіть суд за майно. Лідія не раз зізнавалася, що доньку дуже любить, але зустрічатися з нею – мало бажання. Знову обидві сторони почнуть з’ясовувати стосунки.

Не тільки наші зірки так поступали зі своїми дітьми. Славетна Бріджит Бардо взагалі зненавиділа свого сина за те, що він зіпсував їй фігуру та віддала його своєму екс-чоловіку. Ніколь Кідман також дозволила батькам піклуватися про дітей.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.