Битва колишніх дружин та коханок зіркових чоловіків: Созаєва і Репяхова, Войченко і Горняк, Сумм і Брежнєва

В українському шоу-бізнесі є чимало прикладів зіркових розлучень, які відбулися через появу на горизонті панянок-розлучниць. Хто ж вони?

Вважається, що без причини чоловік з родини не піде, а зради трапляються на тлі даючих тріщину відносин в шлюбі. Втім, навряд чи зразковий сім’янин просто так залишить жінку з дітьми. Найчастіше до цього їх підштовхують нові почуття до нової обраниці.

Лариса Созаєва і Катерина Репяхова

Віктор Павлік розлучився з третьою дружиною Ларисою Соза після 25 років у шлюбі. Зробив він це заради своєї концертної директорки Катерини Репяхової, яка на момент знайомства зі співаком була простою фанаткою.

Віктор Павлік з колишньою дружиною Ларисою Созаєвою та їх сином Павлом
Віктор Павлік з колишньою дружиною Ларисою Созаєвою та їх сином Павло

Стосунки Павліка і Репяхової зав’язалися 5 років тому, коли артист ще був не вільний. Більш того, він переїхав на квартиру до коханки, ще будучи офіційно одруженим на Лорі. Навіть важка хвороба спільного сина Павла, який помер у серпні 2020-го, що не склеїв шлюб виконавця – за пару місяців до сімейного горя він одружився з Катериною, а зараз вони вдвох виховують новонародженого малюка Мішу.

Віктор Павлік на виписці з пологового будинку разом з молодою дружиною, новонародженим сином і тещею
Віктор Павлік на виписці з пологового будинку разом з молодою дружиною, новонародженим сином і тещею

Олена Войченко і Христина Горняк

Шоумен Володимир Остапчук познайомився з Христиною Горняк на весіллі, де він був ведучим, а вона – подружкою нареченої. Сталося це у 2019-му, причому вже через рік відбулося їхнє власне весілля.

Володимир Остапчук і Христина Горняк
Володимир Остапчук і Христина Горняк

Роман на стороні Остапчук завів в той час, як його дружина Олена Войченко доглядала вдома за двома дітьми. Як тільки відносини з Христиною стали надбанням громадськості, між Володимиром і Оленою розгорівся гучний скандал. На даний момент екс-подружжя не примирилося і судиться за дітей.

Олена Войченко і Володимир Остапчук з дітьми
Олена Войченко і Володимир Остапчук з дітьми

Віра Брежнєва і Яна Сумм

Костянтин Меладзе пішов з сім’ї через 19 років шлюбу з Яною Сумм. Все через ефектну блондинку Віру Брежнєву, яка тоді вже покинула групу “ВІА Гра” і стала самостійною співачкою. Їх часто фотографували разом навіть до офіційного розлучення композитора, але зірки поводили себе так, ніби нічого не відбувається. Секретність пари протрималася довго – у 2015-му вони таємно одружилися в Італії, після чого подружжя все одно намагається уникати публічності.

Костянтин Меладзе з колишньою дружиною Яною Сумм та Вірою Брежнєвою
Костянтин Меладзе з колишньою дружиною Яною Сумм та Вірою Брежнєвою

Яна майже 10 років жила в невіданні, не вірячи пліткам про роман чоловіка зі співачкою. Саме цей факт її засмучує найбільше. Втім, після розлучення з Меладзе жінка одна не залишилася – вона вийшла заміж за бізнесмена.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.