Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова покидає їхнє з чоловіком житло: “Починаю збирати валізи”

Катя Репяхова схвилювала мережу черговою порцією новин.

Не дивлячись на той факт, що молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова стала матір’ю лише декілька неділь тому, це не заважає їй жити повним життям та виконувати усі свої обов’язки, як і раніше, коли вона не була зобов’язана піклуватися про крихітного малюка.

Катя Репяхова покидає квартиру

Не так давно завдяки публікаціям Каті в соціальній мережі Instagram стало відомо, що Віктор Франкович відправився у концертний тур на декілька днів та залишив молоду дружину з новонародженим сином з тещею.

Віктор Франкович та Катя Репяхова

Катя Репяхова — концертний директор свого чоловіка, тому знає де, коли та як він виступає. Більше того, вона зобов’язана його супроводжувати на подібні заходи.

Днями дівчина повідомила, зо чоловік нарешті повертається, і вони зустрінуться перед виступом на майданчику. Блогерка була дуже схвильована перед зустріччю. Також вона повідомила, що вже збирає валізи до Трускавця, де вони з чоловіком проведуть 3 неділі.

Скріншоти сторінки Каті Репяхової

Нагадуємо, що Катя є четвертою дружиною народного артиста України Віктора Франковича Павліка. Після 5 років стосунків, впродовж яких співак був одружений на інші жінці, пара нарешті побралася. Весілля зіграти не вдалося, так як незадовго до торжества помер єдиний син його третьої дружини Павло. Хлопець декілька років боровся з саркомою, і згодом вирішив піти з життя та припинити лікування. Артист дуже важко переживав втрату і досі згадує сина у кожному інтерв’ю.

Сподіваємося, що його біль вщухне, а Михасик принесе з собою радість у життя батьків.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.