Світлана Лобода збирається народити новому обранцю хлопчика: хто чекає на спадкоємця від співачки?

Світлана Лобода розповіла про плани щодо особистого життя. Усі деталі у статті.

38-річна українська співачка Світлана Лобода з дітьми Євою та Тільдою кілька років тому переїхала в будинок в Європі поряд з морем.

Життя зіркової родини

Влітку старша донька піде в американську школу. Про це артистка розповіла в інтерв’ю, запис якого розмістила на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

“Щоранку, прокидаючись, ми з дітками говоримо “дякуємо”, тому що ми дихаємо морським повітрям, навколо нас – пальми і приємні люди, які не всі впізнають артиста. Там мене ніхто не знає, крім сусідів – вони росіяни. А більше ніхто не в курсі, що поруч з ними живе Світлана Лобода. Тим більше, коли ходиш в масці, тебе взагалі складно впізнати”, – зазначила артистка.

За словами Лободи, вечорами вони з дочками, прогулюються по берегу. Дівчатка катаються на самокатах. Додому повертаються години до дев’ятої-десятої вечора.

“Взагалі в останні два роки, коли діяльність артистів стала менш активною через коронавірус, мої діти краще пізнали, що таке мама, яка, наприклад, може зводити їх в зоопарк”, – зізналася Лобода.

Школа, в яку піде Євангеліна, розташована неподалік від будинку артистки. Дівчинка дуже чекає початку занять, та як в останні два роки навчалася дистанційно і страждала від нестачі спілкування з однолітками. Лобода додала, що в її будинку часто буває її коханий чоловік. І що вона мріє народити коханому як мінімум двох дітей. Співачка хотіла б, щоб це були хлопчики.

“Я дуже щаслива людина. У мене є прекрасні діти – мені б, звичайно, дуже хотілося ще хлопчика маленького. Нам не вистачає. У нас таке жіноче царство будинку – у нас дуже багато бабусь, тіток, нянь. Ми коли збираємося разом і нас чоловік 10 – всі жінки. І тільки мій чоловік сидить поруч і каже: “Щось потрібно тут міняти, щось вирішувати”, – зазначила співачка.

Лобода уточнила, що хотіла б стати матір’ю ще двічі. Світлана не назвала імені свого обранця і не уточнила, чи живе він разом з нею під одним дахом.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.