Ані Лорак не шкодує грошей на єдину доньку від Мурата Налчаджиоглу: витрачає на спадкоємицю мільйони

Скільки Ані Лорак витрачає на доньку? Стали відомі точні суми, які здатні вразити навіть багатіїв.

10 років тому у житті російської співачки українського походження Ані Лорак сталася хвилююча та дуже важлива подія — вона народила свого первістка. Дівчинка є єдиною донькою співачки та її колишнього чоловіка, турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу.

Архівне фото Ані Лорак  та Мурата Налчаджиоглу
Архівне фото Ані Лорак та Мурата Налчаджиоглу

Навіть ім’я доньки говорить про інтернаціональний шлюб її батьків. Ім’я Софія широко розповсюджене по всьому світі.

Витрати на єдину спадкоємицю

Єдина донька Кароліни Софія в цьому році йде в четвертий клас. Дівчинка навчається в Павлівській гімназії в Москві, а разом з нею й інші зіркові діти, адже учбовий заклад є найелітнішим в країні. За навчання в школі співачка платить більше 1,5 мільйона рублів.

Ані Лорак та її донька Софія
Ані Лорак та її донька Софія

Гімназія створена на базі Вищої школи економіки, а викладають тут в основному носії іноземних мов і кандидати наук.

Варто відмітити, що в гімназії додатково викладають предмети, які не включені у програму освіти, але за них необхідно платити зверху. Немає ніяких сумнівів, що Лорак готова викласти будь-які кошти за якісну освіту єдиної спадкоємиці.

До речі, співачка розповідала, що її дитина проявляє великий інтерес до сцени та творчості. Софія вже бере участь у зйомках та шоу. Так, на дні народженні доньки Філіпа Кіркорова дівчинка виконувала хіт матері для гостей. Однак, користувачі платформи YouTube були не у захваті від якості виконання композиції. Сподіваємося, що Софія Налчаджиоглу вміє правильно реагувати на критику та не надто хвилюється на рахунок тих, хто завалив відеоролик гнівними коментарями.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.