Олег Винник ощасливив своїх вовчиць прямо зі сцени: разом з Квіткою Таюне і ніколи її не полишав

Олег Винник зробив приємний сюрприз фанатам. Усі деталі в статті.

18 серпня на концертній арені Морвокзал в курортному місті країни відбувся концерт улюбленця публіки, кумира мільйонів жінок України, імпозантного Олега Винника.

Олег Винник знову з Таюне

На сцену успішний український артист вийшов в темних джинсах і білій футболці з логотипом свого бренду. Волосся він залишив розпущеним, а також надів свої улюблені прикраси.

Поруч з ним, як завжди, була його вірна супутниця життя – Таїсія Сватко. Для виступу бек-вокалістка і таємна дружина Олега Винника одягла чорну сукню на одне плече з довгою прозорою спідницею і корсетом. Образ вона завершила туфлями на підборах. Волосся Таюне вирішила залишити розпущеним, уклавши їх в красиві голлівудські хвилі.

Олег Винник зібрав повний аншлаг, його концерт відвідала величезна кількість людей, а шанувальниці обдарували кумира безліччю подарунків, починаючи від іграшок і закінчуючи квітами. Фанатки активно діляться відеозаписами з концерту в Інстаграм, залишаючи свої захоплені відгуки.

Виступ Олега Винника

Варто відмітити, що ця подія стала особливою для фанаток також тому, що мережею блукали чутки про те, що Олег Винник розпрощався зі своєю бек-вокалісткою. Втім, вони виявилися неправдивими, Таюне завжди поруч зі своїм чоловіком.

Нагадуємо, що Таїсія Сватко вважається таємною дружиною повелителя вовчиць Олега Винника. Подейкують, що зіркова пара одружилася ще за студентських часів, і разом емігрувала до Німеччини. За кордоном залишився їхній спільний син Юліан, який декілька разів засвітився з батьком на відпочинку.

Схожі статті