Як виглядала невістка Соломії Вітвіцької, яку телеведуча щосили намагалася врятувати, але не змогла

Соломія Вітвіцька разом з братом боролася за життя його коханої, але отримала поразку.

Здається, що життя радісної та невгамовної зірки новини Соломії Вітвіцької не затьмарено ніякими поганими подіями. Але це хибне враження. Знаменитість не тільки  пережила горе, але й боролася за життя близької людини до останнього.

Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька

Родина української телеведучої Соломії Вітвіцької пережила трагедію. Шість років тому знаменитість була вимушена  просити про допомогу у шанувальників та глядачів.

Невістка Соломії Вітвіцької

У нареченої її брата Северина тоді виявили онкозахворювання, Про повідомила сама Соломія на особистій сторінці в соціальній мережі Фейсбук. Вітвіцька розповіла, що її брат познайомився зі своєю дівчиною Марією в Криму, де служив у севастопольській частині Бельбек (Северин Вітвіцький працює військовослужбовцем).

Северин та Марія

Після анексії пара переїхала до Миколаєва, думали одружитися. Але несподівано у дівчини виявили рак. Згодом Марія потрапила в реанімацію в Одесі, де їй робили переливання крові, але робити операцію українські фахівці не взялися. Щоб пройти лікування в Ізраїлі потрібно було зібрати сорок тисяч доларів. Достовірно невідомо, чи встиг Северин одружитися на коханій.

Наскільки відомо пресі, зараз Северин неодружений і не має дітей. Втрата обраниці стала для нього важким випробуванням, яке назавжди закарбувалося у пам’яті родини, як велике горе.

Нагадуємо, що не так давно у Соломії Вітвіцька відвідала свого брата і пригадала про трагедію, яка сталася з ним. Чоловік виглядає прекрасно, але суму в очах видає, що біль досі не пройшов.

Схожі статті