Михайло Поплавський вперше розповів про молоду пасію, з якою він зустрічається 2 роки: “У нас з нею легкий…”

Михайло Поплавський вперше розповів про свою кохану.

Михайло Поплавський практично ніколи не ділиться подробицями особистого життя. Відомо, що артист був двічі одружений, у нього є син від другого шлюбу Олександр і онук Єгор.

У глядачів ніколи не виникало сумнівів стосовно того, що співаючий ректор не залишається самотнім і має супутницю. Втім, співак довго не відкривав жодних деталей пов’язаних зі своєю обраницею.

Обраниця Михайла Поплавського

Михайло Поплавський
Михайло Поплавський

У нещодавньому інтерв’ю артист зізнався, що перебуває у стосунках з новою коханою вже протягом двох років. Пара разом живе. Ім’я та прізвище обраниці Михайло Поплавський вирішив не афішувати.

“Для чоловіків такого віку як я, повинен бути легкий ***, ранковий ***. Тоді людина відпочиває і заряджається на цілий день”, – поділився відвертими подробицями артист.

Також артист розповів, як йому вдається зберегти свою молодость. Виявляється, він повністю відмовився від напоїв, картоплі, солодкого і в цілому його меню більше нагадує меню спортсмена.

Михайло Поплавський та Катерина Осадча.

Варто відмітити, що не так давно співаючого ректора питали про його невістку, яка виграла конкурс краси, і зараз намагається реалізувати себе у якості співачки в українському шоу-бізнесі. Михайло Поплавський запевнив журналістів у тому, що він не надає невістці будь-якої проекції і навіть не дає підказок стосовно кар’єри. Мовляв, вона займається тим, чим їй захочеться, а він до цього ніякого відношення не має. Однак, свого онука Єгора зіркової дідусь просуває. Хлопчик знявся у кліпі Михайла Поплавського і стає все взнаванішим.

Схожі статті