Найвідоміші українські холостячки: Наталя Могилевська, Тіна Кароль та інші. Хто чекає на кохання?

Дехто з зірок славиться численними романами. А декому навпаки — не щастить в особистому житті. Ми вирішили скласти список найзавидніших холостячок шоубізу.

Леся Нікітюк

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

Українська телеведуча не любить говорити про своє особисте життя. Довгий час вона взагалі відмовлялася коментувати цю тему. Лише один раз вона зізналася, що зустрічалася з одним із київських бізнесменів. А познайомилися вони випадково — виявилися сусідами. Їхні стосунки тривали усього два роки, проте Леся встигла приміряти роль нареченої. На жаль, весілля так і не відбулося. Пара розійшлася — про причини Леся знову змовчала. Зараз Нікітюк продовжує перебувати у статусі холостячки і не говорить про особисте життя на публіку.

Соломія Вітвіцька

Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька

А ось ця телеведуча стала холостячкою відносно недавно. Майже дев’ять років вона перебувала в шлюбі з режисером Владом Кочатковим, однак на початку цього року шокувала прихильників новиною про розлучення. Соломія зізнається, що їй вдалося зберегти дружні стосунки зі своїм колишнім і зараз вона насолоджується свободою.

Тіна Кароль

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Особисте життя поп-діви української сцени викликає особливе співчуття та переживання серед її фанатів. У 2013 році вона втратила чоловіка, який помер після довготривалої боротьби з онкологією. Після того Тіну сватали з різними чоловіками — найяскравішими були чутки про її роман з колею по шоу “Голос”, молдавським співаком Даном Баланом. Однак сама артистка не підтвердила жодних чуток і продовжує офіційно перебувати в статусі холостячки.

Наталя Могилевська

Наталя Могилевська
Наталя Могилевська

Співачка Наталя Могилевська двічі була офіційно одружена. Перший шлюб був з бізнесменом Дмитром Чалим, другий — Єгоров Долініним. Артистка не приховує, що тяжко переживала свої розлучення, але все ще вірить, що обов’язково зустріне справжнє кохання свого життя.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.