Фагот вперше розповів, чому у них з Ольгою Навроцькою немає дітей: вона не хоче, а у нього інша версія

Фронтмен гурту ТНМК Олег Фагот Михайлюта вперше підняв тему народження дітей у його цивільному шлюбі з дизайнеркою Ольгою Навроцькою.

Знайомство Олега і Ольги відбулося на ювілеї Маші Єфросиніної. На той момент Михайлюта знаходився в інших стосунках, до того ж обраниця була в положенні, однак це не завадило музиканту піти від неї через сильні почуття до Навроцької. Тим не менш, Фагот бере активну участь у житті та вихованні сина, а з його матір’ю підтримує дружній зв’язок.

Фагот зі своїм сином
Фагот зі своїм сином

Ольга ж, на відміну від коханого, матір’ю досі не стала, хоча їй вже 47 років. У програмі “Зірковий шлях” дизайнерка назвала себе чайлдфрі (люди, у яких є свідоме бажання не мати дітей), не заперечуючи при цьому, що Олег був би щасливий виховувати спільну дитину:

“Ну ось ні, не моя тема. Кожному своє, так що я чайлдфрі, виходить. Але я могу зараз говорити, а через півроку сидіти вагітною”, – казала Навроцька.

Ольга Навроцька
Ольга Навроцька

Втім, за кадром шоу “Танці з зірками” Михайлюта розповів іншу версію того, чому вони не завели доньку або сина:

“Мені хочеться ще дітей, це прикольно. А з Олею ми намагалися, але… Ну, не сталося. Є просто банальні нюанси по здоров’ю жіночому”, – зізнався Фагот.

Олег Михайлюта і Ольга Навроцька
Олег Михайлюта і Ольга Навроцька

До речі, за стільки років разом герої статті навіть не стали одне для одного офіційними чоловіком та дружиною. За словами Навроцької, Михайлюта освідчувався їй на самому початку стосунків, коли вона взагалі намагалася від нього втекти. Тож тепер над темою одруження закохані лише жартують.

На їхню думку, комусь просто дуже потрібно йти від вінець, а комусь – ні, і вони відносяться до другої категорії пар.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.