Слава Фролова не стрималася і заговорила про Мішину, яка зайняла її місце в Україна має талант: “Нестерпно”

Слава Фролова після довгого мовчання нарешті пішла на діалог з фанатами.

У цьому сезоні “Україна має талант” суддівське місце, яке зазвичай належало Славі Фроловій, дісталося відомій українській акторці Ксенії Мішиній. Ці зміни неочікувано запалили шанувальників шоу, які вважають, що Слава куди краще впоралася б з цією роллю, і нібито Ксенія у цьому проекті зайва.

Відповідь Слави Фролової

Слава не змогла залишитися у стороні та поділилася своїми емоціями у зв’язку з масовим цькуванням нової судді.

Так, жінка звернулася до своїх фанатів на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Слава зазначила, що давно переросла цю програму і хоче займатися тим, що їй дійсно цікаво. Вона попросила своїх шанувальників, якщо вони дійсно хочуть її підтримати, то підтримати її у тому, про що вона просить.

Також Фролова відзначила, що дуже засмучена цією ситуацією і не розуміє, як можна судити людину, навіть не подивившись жодного випуску шоу. Ксенія Мішина поки що на жест своєї попередниці не відповіла, але ми впевнені, що акторка відреагує на нього. Варто відмітити, що таку реакцію Фролова дала після того, як подивилася сюжет про цькування Ксенії.

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина

Нагадуємо, що Слава Фролова вже давно не працює на телебаченні. Шоувумен бачить себе у зовсім іншій ролі та амплуа, і не приховує, що їй це просто не цікаво. Зараз вона займається благочинністю, пише книжки, бере участь у різноманітних виставках і так далі. Інтерв’ю з нею виходять вкрай рідко, а інтерес публіки поступово згасає.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.