Андрію Данилко — 48! Як виглядав майбутній артист у роки своєї юності: міг посунути чоловіків-супермоделей

Андрію Данилко виповнюється 48 років, тому у шоу-бізнесі вирішила згадати, як він виглядав у роки своєї юності.

Шлях Вєрки Сердючки до слави був дуже непростим. Українська аудиторія добре знає історію, коли невинного юного хлопця не хотіли брати до учбового закладу, де він зміг би себе реалізувати як артист через те, що не побачили у ньому таланту. Але Андрій пішов на кардинальний крок, і перетворився на смішну провідницю, яка підкорила усю Україну. За гримом і жіночими спідницями не було помітно молодого красеня, який міг би розбивати жіночі серця.

Лише з часом Андрій почав розкриватися і виходити на публіку без троянди або зірки на голові. Та вже тоді навколо нього кружляли плітки про його нетрадиційну орієнтацію. Давайте ж згадаємо, яким ми його не побачили.

Юний Андрій Данилко

Талант Андрія Данилка безсумнівний. Адже як по-іншому скромна, закрита людина може перевтілюватися в жінку без комплексів — Вєрку Сердючку. Їхні характери настільки різні, тому завдяки чому, як не таланту, Андрій майстерно грає персонаж не тільки іншого способу мислення, а й статі?

Архівна світлина Андрія Данилка

Варто відмітити, що не дивлячись на те, що у Андрія було багато знайомств завдяки популярності, він так і залишився одинаком. Про його стосунки жінками невідомо взагалі нічого, а друзів можна по пальцях порахувати. Він був неймовірно близький з мамою, яка, на привеликий жаль, померла рік тому. Андрій мріяв забрати її до Києва, але жінка настояла на тому, що хоче залишитися у селі.

Архівна світлина Андрій Данилка

Зараз артист перестає бути полоненим власного образу, і навіть брав довготривалу творчу паузу. Та на радість прихильникам, Вірка Сердючка таки не пішла зі сцени і продовжує створювати нові хіти.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.