Юрій Горбунов вийшов на червону доріжку з іншою жінкою: заміна Каті Осадчій молодша та дуже мініатюрна

Юрій Горбунов показав,

П’ятий сезон шоу “Танців з зірками” на телеканалі “1+1” у самому розпалі. Незмінний телеведучий проєкту Юрій Горбунов працює, не покладаючи рук, а нова ведуча Іванна Онуфрійчук активно йому допомагає та звикає до нової позиції.

Юрій Горбунов
Юрій Горбунов

Проєкт задіяний і в соціальних мережах, адже намагається знайти глядача і на просторах мережі, де відбуваються бурхливі обговорення щодо учасників та якості виконання їхніх танцювальних па. Цього тижня головною темою танцю стало кіно.

Юрій Горбунов супроводжує іншу

Цього року Тіна Кароль відмовилася від ролі ведучої у шоу, а дружина Юрія Горбунова Катерина Осадча тільки-но дала життя його другому сину, і має достатньо роботи, щоб йти на кастинг до “Танців з зірками”.

Тому ведучий звикає до нової партнерки, але здається йому це лише у радість.

Скріншоти сторінки Олени Шоптенко та Юрія Горбунова

Втім, на червону доріжку шоумен супроводив зовсім не свою дружину і не партнерку по сцені, а відому українську танцівницю Олену Шоптенко. Спочатку вони станцювали прямо на камери, а потім за руку пройшли до сцени.

Зірка паркету з’явилася на відеоролику, який був опублікований на особистій сторінці Юрія Горбунова в соціальній мережі Інстаграм, у звичайних джинсах та світшоті і з розпущеним волоссям. На відміну від своєї дами телеведучий одягнувся у вишуканий смокінг, і як завжди замилував мережу своєю елегантністю.

Варто відмітити, що 32-річна Олена Шоптенко — ветеран танцювального проєкту, адже брала участь ще у старому шоу, де була партнеркою Володимира Зеленського. Пара, до речі, виграла.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.