Як склалася доля зірки серіалу “Тетянин день” Анни Снаткіної: травма, інвалідність та зрада коханого чоловіка

Анна Снаткіна стала однією з найпопулярніших актрис початку нульових. Вона отримувала ролі в справжніх хітах телебачення, а серіал "Тетянин день", де вона зіграла головну роль, зробив її мега-зіркою. Сьогодні Анна не так часто з'являється в кадрі. Ми вирішили дізнатися, чому так сталося.

Серіал “Тетянин день” транслювався на телеекранах у 2007-2008 роках. Ця робота дала хороший початок для зіркової кар’єри актрисам, які зіграли головні ролі двох Тетян – Наталі Рудовій та Анні Снаткіній. Для обох це був не перший досвід у великому кіно, Снаткіна на момент початку зйомок картини вже встигла прославитися завдяки серіалу “Приречена стати зіркою”. Однак саме після “Тетяниного дня” вона стала улюбленицею мільйонів.

Головні герої серіалу Тетянин день
Головні герої серіалу Тетянин день

Проте після того, як Анна прокинулася знаменитою, її кар’єра в кіно перестала розвиватися. Таке рішення актриса прийняла самостійно – вона все ще отримувала десятки пропозицій від режисерів, але відповідала на них відмовою, погоджуючись лише на рідкісні ролі. Снаткіна вирішила сконцентруватися на роботі в театрі та особистому житті. Вона підкреслює, що закохана в кінематограф, однак сцена приваблює її ще більше.

Актриса вважає себе кар’єристкою, хоча й намагається шукати баланс між роботою та родиною. Заради хорошої ролі вона готова працювати на повну силу. Одного разу вона навіть ледве не отримала інвалідність. Ще в студентські роки вона тренувалася у фехтуванні для однієї з ролей.

Раптово Анна впала і не змогла самостійно піднятися. Медики діагностували грижу хребта та навіть прогнозували майбутній зірці параліч. Протягом лікування Снаткіна була змушена їздити в інститут, лежачи на задньому сидінні таксі, а лекції вона могла слухачи тільки, стоячи в корсеті.

Анна Снаткіна в дитинстві та на початку студентських років
Анна Снаткіна в дитинстві та на початку студентських років

Про своє особисте життя актриса не любить розповідати на публіку. Зараз вона одружена з актором Віктором Васильєвим, з яким виховує доньку Вероніку. Але до цього її особисте життя було сповнене розчарувань. Перший коханий Снаткіної зрадив її після п’яти років спільного життя. Після тяжкого розставання актриса ще не скоро змогла довіритися та відкритися для нових стосунків.

Анна Снаткіна з чоловіком і донькою
Анна Снаткіна з чоловіком і донькою

Зараз 38-річна зірка зізнається, що готова стати мамою вдруге та подарувати коханому сина. Тож прихильники актриси з нетерпінням чекають новин про поповнення у зірковій родині.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.