Вагітна Лідія Таран припинила переховуватися та показала круглий живіт під час прогулянки: “Малюк здоровий”

Лідія Таран ще одна відома українська Холостячка. Після розриву з Андрієм Доманським ведуча новин жодного разу не зв'язала себе вузами шлюбу з іншим. Але в неї є прекрасна донька Василина, і цілком ймовірно, що на підході друга дитина. Усі деталі в статті.

Особисте життя Лідії Таран завжди залишалося непублічним. Лише її стосунки з Андрієм Доманським стали темою, в якій копирсаються журналісти, але більше зірка не робила подібних помилок. Про свої будні і доньку вона розповідає особисто на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Знаменитість з гумором ставиться до цікавих фанатів, які не задовільняютьться крихтами, а вимагають більше подробиць, і інколи робить виключення.

Лідія Таран вагітна

Нещодавно на особистій сторінці Лідії Таран в соціальній мережі Instagram з’явилися нові фотографії з донькою Василиною на осінній прогулянці. Телеведуча насолоджувалася природою, яка готується до сну, а також продемонструвала фігуру.

Неможливо не помітити кругленький животик телеведучої. Зважаючи на останні сторіз зірки, у яких вона жартувала на тему вагітності, користувачі мережі одразу ж підхопили цю тему і почали розпитувати зірку про її майбутнього малюка.

Вагітна Лідія Таран показала круглий живіт під час прогулянки. Скріншот коментарів під публікацією зірки

Після фотографії в купальнику, у дописі до якої вона уточнила, що живіт навмисно не втягує, в ЗМІ поширилися чутки про другу вагітність телеведучої. Лідія вирішила підтримати історію та на одному з наступних кадрів домалювала собі живота, а на іншому показала свою вечерю.

Вагітна Лідія Таран показала круглий живіт під час прогулянки

Цілком імовірно, що зірка дійсно виношує дитину, адже вона неодноразово говорила про те, що мріє стати мамою ще раз. Сподіватимемося, що Лідія Таран зможе реалізувати свої плани, якими б вони не були.

Схожі статті