Поки Дзідзьо заробляє мільйони і дарує колишній елітні квартири, його мама вимушена їздити на заробітки

Поки Михайло Хома, який більш відомий під псевдонімом Дзідзьо, вирішував свої питання пов'язані з розлученням, ніхто і не помітив маму співака. Жінка вимушена їздити за Дзідзьо віддав дружині елітну квартирукордон, щоб триматися на плаву, а її син тим часом дарує колишній елітні апартаменти.

Відомий український співак Дзідзьо не полюбляє обговорювати з журналістами особисте життя, а тим паче власну родину. Певний час глядачі навіть не знали, як Михайло виглядає, коли позбувається костюмів та гриму, і перетворюються у звичайно людину. Втім, дуже швидко інтригуюча зовнішність співака була розкрита, а преса почала цікавитися сімейним життям зірки.

Дзідзьо віддав дружині елітну квартиру

Дзідзьо та його колишня дружина Славія
Мама Дзідзьо їздить на заробітки. Співак та його колишня дружина Славія

Коли дружина співака вийшла з його тіні та показала, як виглядає, зірковий шлюб вже тріщав по швах. Артист не зізнався, але на той час вони вже подали заявку до суду, щоб розірвати свій союз. Ярослава, отримавши повну свободу, вирішила поділитися з українцями усім, що в неї накопичилося на душі, і нарешті наважилася побудувати омріяну творчу кар’єру. У ході розлучення Дзідзьо віддав екс-дружині елітну квартиру на березі озера і продемонстрував це фанатам. Мовляв, без даху над головою екс-кохану на залишив.

Мама Дзідзьо — заробітчанка

А от з мамою Михайло Хома так благородно не вчинив. Жінка, як виявилося, вимушена заробляти гроші за кордоном. Найближча родичка заможного українського артиста працює в Італії, і врешті-решт осіла там назавжди.

Мама Дзідзьо їздить на заробітки, щоб звести кінці з кінцями

Варто відмітити, що Михайло задіяний не тільки у виробництві веселих композицій українською мовою, а також знімає та продюсує фільми, і навіть готує піцу для всіх бажаючих. Нещодавно співак заявив, що відкриває мережу піцерій. Страву з рук самого Дзідзьо вже спробувала більша частина українського шоу-бізнесу.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.