Володимир Ярославський вирішив подратувати Ектора романтичними фото з Ольгою Мартиновською: “Просто сумую”

Чутки навколо стосунків між суддями улюбленого українцями кулінарного проєкту "МастерШеф" не стихають. Мережею гуляють припущення, що Ектор Хіменес-Браво, Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський опинилися в любовному трикутнику, який ніяк не можуть розплутати.

Не лише боротьба учасників “МастерШеф” цікавить глядачів. Віднедавна яскравими фарбами заграло особисте життя Ектора, Ольги та Володимира, але тільки поза знімальним майданчиком, адже в кадрі вони поводяться професійно і стримано.

У романі Ярославського і Мартиновську почали підозрювати через купу спільних романтичних фото в соцмережах. Вони разом виглядають наче пара, а на деяких світлинах зірки взагалі натякають на майбутнє поповнення. Коментарі під такими знімками переповнені питаннями від фанатів з приводу того, чи дійсно вони зустрічаються. Ділитися правдою шефи не поспішали, поки на горизонті не з’явився Хіменес-Браво.

Ольга Мартиновська не може обрати між Володимиром Ярославьским та Ектором Хіменесом-Браво
Ольга Мартиновська не може обрати між Володимиром Ярославьским та Ектором Хіменесом-Браво

Колумбійський кулінар нещодавно вперше за останні кілька років зізнався, що перебуває у серйозних стосунках з українкою, ім’я та особистість якої він приховує. Попри це, Ектор виклав фото з коханою, на якому вона позує спиною до камери. Користувачі мережі одразу ж почали робити припущення – хто ця жінка, і більшість зійшлися на тому, що вона схожа на Мартиновську.

Цікаво, що сама Ольга цього разу відмовчуватися не стала та прямо підтвердила роман з Хіменесом-Браво, водночас вибачишись перед Володимиром за розбите серце, однак він просто так не здається.

Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський
Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський натякнули на вагітність

У себе в Інстаграмі Ярославський опублікував серію архівних фото з Мартиновською, на яких вони щасливі насолоджуються компанією одне одного:

“Перебирав літні світлини і згадав про літо. Просто сумую за теплом. Зранку вже мінус 1 було…”, – підписав публікацію Володимир.

Серед коментуючих засвітилася сама Оля, яка написала: “Ми як два лимончика”, а ось що пишуть інші коментатори:

  • “Одружилися б ви вже… Така чарівна пара”;
  • “Просто сумую за теплом, і світлина з Олею обов’язково… Коли ви вже одружитесь?”;
  • “Які красиві”.
Коментарі під романтичними фото Ярославського і Мартиновської
Коментарі під романтичними фото Ярославського і Мартиновської

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.