Софія Ротару приховує молодого обранця: зірка таємно вийшла заміж і нарешті стала щасливою

Софія Михайлівна Ротару має доволі заплутану біографію, у якій безліч пробілів та незрозумілих моментів. Співачка це визнає та навіть обіцяє розповісти усю правду, коли прийде час. Мовляв, коли піде зі сцени, тоді повідає багато цікавих речей.

Відомо, що знаменита співачка Софія Ротару, яка свого часу стала гордістю України, була заміжня лише один раз. Її обранцем став Анатолій Євдокименко, який пішов з життя двадцять років тому. Лише зараз на поверхню спливає правда про її стосунки з Володимиром Івасюком, якого вважають її таємним чоловіком.

Володимир Івасюк та Софія Ротару

Софія Ротару приховує молодого обранця. Архівна світлина співачки та Володимира Івасюка, автора її пісень

Так 10 років тому журналісти з’ясували, що Софія Ротару перебувала у стосунках з Володимиром Івасюком, і навіть підозрюють, що вона була заміжня. Стосунки з ним припадають саме на той період часу, коли Анатолій Євдокименко залицявся до жінки, але так і не отримав позитивної відповіді.
Саме тому преса і вважає, що зірка перебувала в шлюбі з композитором.

Навколо пари ходили і неймовірні чутки — мовляв, Софія Михайлівна народила від Володимира таємну доньку, яку потім вкрали. Знаменитість факт викрадення дитини не заперечує, але каже, що це сталося з її єдиним сином Русланом, а не з донькою, якої в неї немає. Ба більше, Софія Михайлівна дуже шкодує, що не народила ще дітей свого часу.

Володимир Івасюк пішов життя ще раніше, ніж Анатолій Євдокименко, тому навіть якщо Софія Ротару була заміжня два рази, то обидва її чоловіка вже знаходяться на тому світі. Сама зірка визнає, що має дуже багато таємниць, які так і не дісталися на розгляд її шанувальникам та пресі. Однак, вона обіцяє їх відкрити тоді, коли назавжди полишить сцену. Станеться це чи ні, знати нікому не дано.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.