Як виглядає дорослий син Наталії Сумської, який переплюнув сестру і не сидить на шиї матері: копія Хостікоєв

Народна артистка України Наталія Сумська має двох дорослих дітей від двох різних чоловіків. У першому шлюбі з кінооператором Ігорем Мамаєм акторка народила доньку, а у другому з актором Анатолієм Хостікоєвим – сина, і лише за нього знаменитість відчуває гордість.

Наталія Сумська не так відкрита до спілкування з фанатами, як її молодша сестра Ольга. Новинами з життя поза сценою вона ділиться лише в інтерв’ю, які й привідкрили завісу її особистого.

Так, першим чоловіком Наталії став кінооператор Ігор Мамай. Лише нещодавно знаменитість вперше зізналася, що вони були абсолютно різними людьми. Обранець не у всьому її розумів, тож навіть наявність спільної дитини не врятувала шлюб від розлучення – після семи років разом Сумська зібрала речі, забрала спадкоємицю і пішла.

Дочку пари звуть Дарина. Маючи власну доньку, 39-річна жінка живе за рахунок знаменитої матері, про що Наталія розповідала в програмі “Зірковий шлях”:

“Вона просто живе на світі. Вона повністю сподівається, що я їй все надам, всі ці можливості”.

Наталія Сумська з донькою (праворуч)
Наталія Сумська з донькою, яка сидить у неї на шиї (праворуч)

А вже у другому шлюбі з колегою по цеху Анатолієм Хостікоєвим Сумська народила головну гордість сім’ї – сина В’ячеслава. Хлопець виріс справжнім красенем і продовжив акторську династію батьків.

Син Наталії Сумської і Анатолія Хостікоєва В'ячеслав
Син Наталії Сумської і Анатолія Хостікоєва В’ячеслав

Після закінчення Київського університету театру, кіно і телебачення імені Карпенка-Карого В’ячеслав встиг зіграти кілька головних ролей, хоча професійну кар’єру він розпочав не так вже й давно – йому зараз 25 років. Часто зірковий син грає на одній сцені з батьками, і завжди сімейство збирає гучні овації.

В'ячеслав Хостікоєв на одній сцені з батьками Наталією Сумською та Анатолієм Хостікоєвим
В’ячеслав Хостікоєв на одній сцені з батьками Наталією Сумською та Анатолієм Хостікоєвим
В'ячеслав Хостікоєв на одній сцені з батьками Наталією Сумською та Анатолієм Хостікоєвим
В’ячеслав Хостікоєв на одній сцені з батьками Наталією Сумською та Анатолієм Хостікоєвим

Щодо сімейного статусу, то В’ячеслав Хостікоєв і тут наслідував приклад батьків – він має серйозні стосунки з колегою по цеху Анастасією Рулою. Глядачам акторка відома по другому сезону серіалу “Перші ластівки”. Молоді люди офіційно ще не одружені, але вже живуть разом.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.