Бідність і рання вагітність: Віра Брежнєва вперше розповіла про тернистий шлях до слави та життя з Меладзе

Українська співачка та екс-віагрянка Віра Брежнєва, яка нещодавно переїхала з Москви до Києва, зважилася на відверте інтерв'ю, в якому розповіла про всі негаразди та виклики, які їй вдалося пройти у житті. Артистка розповіла про життя з Меладзе, бідність та втрату найдорожчої людини.

Віра Брежнєва сьогодні – це одна з найбільш успішних співачок та випускниць колективу “ВІА Гра”. Не дивлячись на те, що багато-хто критикував її вокальний талант, вона змогла подарувати своїм слухачам декілька яскравих хітів та завоювати славу однієї з найкрасивіших та найстильніших артисток.

Проте шлях до успіху Віри був не таким простим, як може здатися на перший погляд. Брежнєва потрапила до “ВІА Гри” абсолютно випадково будучи ще Галушкою (справжнє прізвище виконавиці). На одному з концертів групи вона сиділа у залі, раптом її просто запросили на сцену, обравши серед сотень інших гостей. Віра заспівала одну з пісень після чого запам’яталася продюсерам.

Золотий склад ВІА Гри
Золотий склад ВІА Гри

Історія дійсно схожа на казкову. Проте до цього Брежнєвій довелося пережити чимало випробувань. Вона досить рано стала мамою – про вагітність майбутня зірка дізналася у 19 років. З батьком своєї доньки Соні вона так і не одружилася. Співачка зізнається, що дівчинка була бажаною, проте вона сама була дуже строгою до неї у процесі виховання через брак досвіду та юний вік.

Віра Брежнєва і Соня Кіперман
Віра Брежнєва з донькою

Дитинство самої Віри також було мало схожим на казку. Брежнєва згадує, що іноді вона ділила одну гумку з сестрами на трьох, тому що коштів купити усім окремі ласощі в родини не було. Артистці довелося вперше піти на роботу в 11 років – усе зароблене вона віддавала батькам, тому що над усе хотіла їм допомогти. Але той час вона згадує з любов’ю та теплом і зізнається, їм з сестрами й до сьогодні вдалося зберегти теплі відносини.

Ще однією болючої сторінкою в житті Віри стала втрата батька. Тато співачки хворів на діабет, у 2014-му йому ампутували ногу. А через рік його серце зупинилося. Артистка розповіла, що часто навідує могилу батька в Києві.

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе не можуть стати батьками
Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе

Про свого чоловіка, композитора Валерія Меладзе, виконавиця розповідає з теплом. Вона запевняє, що їхня родина нічим не відрізняється від інших, але єдине – вони не люблять демонструвати свої почуття на публіці.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.