Рідкісні дитячі знімки зірок “Кварталу”: якими в дитинстві були Олена Кравець, Євген Кошовий та інші коміки

Актори студії "Квартал 95" стали справжніми знаменитостями на початку нульових. Сьогодні - це одна з провідних гумористичних команд на українському телебаченні. Тож резидентів "Кварталу" можна назвати справжніми зірками. Нещодавно вони вирішили привідкрити деякі свої таємниці та поділилися з прихильниками дитячими фотографіями.

Студія “Квартал 95” славиться своїми яскравими шоу. На концертах акторів виступають провідні українські співаки та колективи. Особливо глядачі полюблять фінальні пісні кварталівців, адже вони завжди виходять яскраві та душевні. Під час запису одного з останніх концертів резиденти студії показали свої дитячі фотографії. Завдяки знімкам помітно, наскільки змінилися актори з роками – декого з них просто не впізнати.

Юрій Ткач

Юрій Ткач зараз і в юності
Юрій Ткач зараз і в юності

Юрій Ткач з’явився у “Кварталі” нещодавно, хоча й до цього він вже встиг прославитися як комедійний актор. Юрій народився у Дніпропетровську, а потім навчався у Металургійній академії рідного міста. Саме там він організував команду КВН, з якої й розпочався його зірковий шлях, який зараз привів його до команду “Кварталу”.

Олена Кравець

О
Олена Кравець у дитинстві й зараз

Олена Кравець народилася у Кривому Розі. В дитинстві дівчинка була старанною ученицею, а після школи вступила до університету, де отримала спеціальність фінансиста-економіста. Однак її творчі таланти перемогли і в студентстві Олена почала займатися КВНом, де познайомилася з Володимиром Зеленським, а пізніше й з іншими кварталівцями, з якими працює й досі.

Євген Кошовий

Євген Кошовий в юності й зараз
Євген Кошовий в юності й зараз

Один з провідних акторів Студії Євген Кошовий також в університеті захопився грою веселих та кмітливих. Він зізнавався, що заради одного з виступів вперше поголив свою голову, хоча цей номер навіть не увійшов до фінального монтажу телевізійної зйомки.

Олександр Пікалов

Олександр Пікалов
Олександр Пікалов зараз і в юності

Олександр Пікалов – актор, якого в юності не впізнав практично ніхто із прихильників Студії. Зі своїми колегами зі Студії чоловік познайомився ще у шкільні роки, а потім вступив разом із ними до університету, де й почав підкорювати сцену.

Схожі статті