Настя Каменських показала, про кого вона була змушена мовчати: “Маленький син, якого приховували з Потапом”

34-річний виконавиці Насті Каменських вдається інтригувати публіку та дивувати чимось новим. І буває, що це зовсім не те, на що чекали її шанувальники. Ефект несподіванки вражає і змушує любити її ще сильніше. Що на цей раз співачка та її чоловік Потап ховали від публіки тривалий час?

Не так давно співачці дійсно вдалося схвилювати публіку. Справа в тому, що у якості промо, Настя Каменських використала фотографію, в якій обіймає молодого хлопця. Чоловік стоїть спиною до об’єктиву, тому не видно, як він виглядає. Більшість глядачів вирішило, що це не дорослий чоловік, а хлопчик. Фантазія підвела аудиторію до думки, що це син Насті Каменських. А обіцянка сенсаційної новини звела з розуму фанатів.

Настя Каменських показала, про кого вона була змушена мовчати

Тим не менш, їхні здогадки виявилися невірними. Ці кадри були присвячені новій роботі Насті Каменських разом з Васею Демчуком. І хоча хлопець досить молодий, на сина виконавиці він не тягне з віком. Нещодавно на особистій сторінці співачки в соціальній мережі Instagram з’явилися нові кадри з виконавцем, які були зроблені на фоні осіннього лісу.

Обидва співаки були вдягнені дуже по-молодіжному. У коментарях під фотографією користувачі мережі почали ділитися своїми враженнями від композиції, яка більшості дуже сподобалася. Втім, деякі не забули про інтригу, яка підняла на вуха всю мережу.

Настя Каменських показала, про кого вона була змушена мовчати. Скріншот коментарів під публікацією співачки.

Так, фанати не забули про свої хибні враження стосовно кадрів.

Нагадуємо, що Настя Каменських та Потап з 2019-го офіційно пара. Зараз зіркове подружжя не поспішає ставати батьками, хоча бажання народи та малюка не заперечує. Олексій взагалі заявляє, що має у планах стати багатодітним батьком. Однак, з якої причини вони з коханою досі не реалізували своїх бажань зірки не розповідають.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.