Як зараз виглядає донька Юлії Висоцької та Кончаловського, яка перебувала в комі з 2013: квітне на очах

2013-го у вас вітчизняний шоу-бізнес сколихнула жахлива новина: Юлія Висоцька та її чоловік Андрій Кончаловський разом з дітьми потрапили у страшну автомобільну аварію, в результаті якої постраждала їхня донька. Дівчина увійшла в кому, і перебувала у цьому стані роками. Як зараз виглядає дівчинка?

2013-го року у сім’ї Юлії Висоцької та Андрія Кончаловського сталося велике горе. Після страшної автомобільної аварії, яка відбулася на відпочинку, спільна донька подружжя Маша впала в кому. Роками дівчинка не могла вийти з цього стану, але її батьки не здавалися, і з року в рік її лікували.

Андрій Кончаловський і Юлія Висоцька з дітьми
Як зараз виглядає донька Юлії Висоцької

Юлія запевнила, що не збирається обговорювати цю тему з журналістами, адже вона дуже болюча і приватна, та зазначила — це рана, яка ніколи не заживає.

Як зараз виглядає донька Юлії Висоцької

Згодом мережею розповсюджувалися чутки, що дівчина прийшла до тями, перебралася до Російської Федерації і під наглядом батьків проходить реабілітацію. Але щастя тривало недовго, через якийсь час, дівчина знову повернулася до минулого стану. Юлія Висоцька вже багато років не коментує здоров’я своєї донечки, але шанувальники підозрюють, що Маша все ж таки встала на ноги, поступово набирається сил та наздоганяє своїх однолітків.

Як зараз виглядає донька Юлії Висоцької. Фотографія з імовірною донькою зірки

Деякий час тому Юлія Висоцька опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на якій постала разом з чоловіком Андрієм Кончаловським, Микитою Міхалковим та імовірно зі своєю донькою Машою. Підписники, які добре знають, як виглядає її син Петро, впевнені, що це спадкоємиця Кончаловського.

Як зараз виглядає донька Юлії Висоцької. Скріншот коментарів під публікацією зірки

І хоча її обличчя видно погано, але неозброєним оком помітно неймовірну схожість Юлії та Марії. Висоцька ніяк не відреагувала на запитання шанувальників стосовно особистості дівчини, яка сиділа поруч з нею.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.