Андрій Данилко відгуляв весілля з мамою Вєрки Сердючки Інною Білоконь: молодята не приховують свого щастя

Відомий український виконавець Андрій Данилко завжди мав велику популярність серед організаторів весіль, адже його репертуар перед усім налаштовує на святковий настрій та змушує позабути про проблеми. І хоча замовити Вєрку та її маму недешево, це не зупиняє молодят.

На весіллі, у якості нареченого, Андрій Данилко не був ніколи, у якості гостя, коли його партнерка Інна Білоконь виходила заміж, а в якості зірки — не злічити скільки. Ставлення артиста до одруження залишає багато питань, на які навряд вийде отримати відповіді. Але побачити Вєрку у весільній обстановці — не проблема завдяки соціальним мережам, де шанувальники виконавця діляться кадрами з ним, які були зроблені на торжеств.

Андрій Данилко відгуляв весілля з мамою Вєрки Сердючки

Нещодавно на просторах мережі з’явилася маса нових світлин, які були зроблені на святі кохані невідомих молодят. Логічно, що пара при грошах, адже може запросити до себе на весілля Андрія Данилка та його команду.

Розважали гостей на сцені ресторану Яхта. Була неймовірна кількість конфетті та іншого реквізиту, який змушує забути про проблеми та життя поза приміщенням, де виступають Вєрка Сердючка, її мама та команда.

Варто відмітити, до про зіркових партнерів ходить маса чуток. Подейкують, що вони досить давно крутять роман, і навіть той факт, що Інна — дружина іншого та мама двох дітей, не зупиняє фанатів цих двох. Андрій не поспішає спростовувати ці чутки, а інколи навіть підживлює їх поцілунками в губи та неоднозначними зізнаннями. Наприклад, у інтерв’ю Славі Дьоміну Данилко проговорився про романтичні стосунки з Інною і в той самий момент пошкодував. При цьому ходять плітки, що артист і сам давно одружений, просто тримає це в секреті. Але на відміну від Олега Винника він не носить обручку поза камерами і не знімає її перед зйомками. Не вміючи переховуватись, Андрій навіть не намагається грати у шпіона.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.