Екс-суддя “Україна має талант” Слава Фролова вперше показала свого сина з психічним розладом: “Важко було”

Відома українська телеведуча і суддя минулих сезонів шоу "Україна має талант" Слава Фролова вперше показала свого сина. Зірка не приховує – спадкоємцю поставили психічний розлад, який наклав певні обмеження і складнощі, однак він не став на заваді повноцінного життя хлопця.

Слава Фролова виросла в одеських трущобах, які населяв відповідний контингент, але зірка впевнена, що саме завдяки це оточення зробило її людиною слова. Вже своїх дітей вона забезпечила абсолютно іншими умовами, адже матір’ю стала, маючи більше можливостей, ніж її батьки.

Екс-суддя “Україна має талант” могла б бути багатодітною мамою, якби не важкий поворот долі – життя первістка Слави обірвалося через вади серця. Після такого непростого випробовування Фролова наважилася на другу спробу материнства і народила сина Марка, а кількома роками пізніше – дочку Серафіму.

Діти Слави Фролової

Марік, як телеведуча ласкаво називає спадкоємця, не любить зайву увагу, йому до душі сидіти вдома і якомога рідше виходити в люди. В той же час у хлопця добре розвинена фантазія і творче бачення, він мислить нестандартно. І цьому є пояснення.

Виявилося, що Марку діагностували розлад аутистичного спектру, про що Слава розповіла у соцмережах, доєднавшись до друзів і колег, які хвалилися своїми нащадками в День синів:

“Це мій Марчелло – найкращий син у всьому всесвіті. У Марка синдром Аспергера (це розлад аутистичного спектру), один з симптомів – порушення емпатії. І як би сильно це не заважало, йому все ж вдалося вирости турботливою і чуйною людиною. Я знаю, як йому важко було, і як важко буде, але я також знаю, що він з усім впорається. А я підтримаю в усьому. А ще! Якщо вже хвалитися, то по повній! Марк – талановитий молодий художник. Люблю тебе, сину, і пишаюся!”, – написала Фролова у підписі до фото сина.

Молодша сестра Марка Серафіма навпаки любить бути в центрі уваги, а зіркова мама називає її людиною-святом.

Схожі статті