(Відео) Тіна Кароль з сумом розповіла, що її син не вміє співати: тепер чекає на народження доньки

Тіна Кароль - співачка з незвичайно сильним голосом та абсолютним слухом. Завдяки таланту вона стала лідеркою української естради. Її син Веніамін народився у творчій родині, але мама розповіла, що дитина вміннями та здібностями пішла не у неї. Деталі - у матеріалі.

Вона – феноменальна артистка, яка попри всі випробування долі не опустила рук і продовжила радувати своєю творчістю прихильників. Незрівнянна Тіна Кароль присвятила пісні, коханому чоловіку та своїй дитині все життя. Втім, Веніамін навіть і не розглядає можливості піти маминими стопами.

Тіна Кароль з сумом розповіла, що її син не вміє співати

Виявляється син продюсера і артистки не вміє співати. Про це його мама розповіла в одному з інтерв’ю.

“Дуже артистичний хлопець. Не співає. Й не треба”, – сказала Тіна Кароль про свого сина.

Знаменитість відзначила, що у дитини є великі здібності у науці. У своїй школі за гарні здобутки у навчанні, йому вручили кубок потоку. Дуже пишається мама своїм Венею. Зірка зазначає, що вона вже пізнала мудрість виховання хлопця, і вважає вже час пізнати її у дівчинці.

Чому Тіна Кароль заговорила знову про продовження роду?

8 років минула з того страшного квітня, який забрав кохання всього життя знаменитості. Вперше у 2021 вона заговорила про те, що готова знову розквітнути та розкритися світу, як жінка.

Дуже хоче народити співачка доньку. Вона не раз заявляла про це в інтерв’ю. Зірка соромиться ще казати, що знаходиться в активному пошуку пари, і заявляє, що все одно частина її серця буде назавжди належати Євгену Огіру.

Під час тренерства Тіни на “Голосі країни” разом з Даном Баланом, прихильники всім серцем бажали, аби зірки об’єдналися і співачка нарешті знайшла своє жіноче щастя. Та стосунки не задалися. Чому Кароль все таки не змогла бути разом з молдавським мачо – дивіться у відео наших партнерів.

 

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.