Просто і вишукано: Світлана Тарабарова розповіла, як назвала дочку

Співачка Світлана Тарабарова повідомила шанувальникам, як назвала свою новонароджену дочку.

Популярна українська співачка Світлана Тарабарова, яка народила другу дитину 23 вересня, нарешті назвала фанатам ім’я донечки.

Про те, чому вирішили з чоловіком вибрати саме це ім’я, співачка розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Дівчинку назвали простим і традиційним для українців ім’ям Марія.

Тарабарова поділилася історією імен своїх дітей.

Так, старшого синочка подружжя назвало Іваном на честь дідуся чоловіка співачки, який був надзвичайно важливою людиною в житті Олексія.

Тарабарова розповіла, що вона зрозуміла, що стане мамою в Барселоні в січні. Щаслива сім’я була на екскурсії величним Sagrada Família, але біля статуї Діви Марії співачка зрозуміла, що в неї токсикоз.

Чоловік зрадів новині про вагітність коханої, і сказав, що донечку назвуть Марією. Вже через кілька місяців пара точно знала, що буде дівчинка.

«Це єдине ім‘я, яке мені подобається для донечки», – зізналася Тарабарова.

Доповнила свій пост артистка ніжним сімейним знімком. На ньому Світлана і Олексій в чорному, співачка мило цілує чоловіка. На фото також можна побачити дітей зіркового подружжя: усміхненого Іванка і ще зовсім маленьку Марійку.

Фоловери гарно сприйняли такий вибір імені для дитини.

«Найкраще ім’я, відоме в усьому світі. Мою донечку теж звати Марія», «Які чудові імена, Іван і Марія. Справжня українська сім’я», «Вітаю! Марія – чудесне ім’я, у ньому душевність і тепло. Хай Матір Божа іі охороняє, В душі панує світла доброта, Ісус Христос здоров’я посилає На многії і благії літа!» – написали шанувальники в коментарях.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.