Аліна Гросу заявила про небажання виходити заміж і засвітилася з іншим чоловіком: “Полянський, до побачення”

Аліна Гросу будує нове життя без колишнього чоловіка Олександра Комкова, і вирішила його пов'язати з актором Романом Полянським. Та як з'ясувалося, виходити заміж вона не квапиться. Після невдалого досвіду артистка не наважується наосліп йти за коханням і з обережністю ставиться до питань пов'язаних з весіллям.

Українська красуня Аліна Гросу оточена чоловічою увагою. І це не дивно, адже співачка вродлива, талановита і до того ж дуже заможна. Ії серце належить актору Роману Полянському, але вона не поспішає прощатися зі статусом Холостячки.

Аліна Гросу купує будинок для Романа Полянського
Аліна Гросу засвітилася з іншим

Справа в тому, що два роки тому артистка пережила складне розлучення з московським бізнесменом Олександром Комковим. За словами Аліни, молода людина покинув її заради жінки, яка набагато старша за них двох, і до того ж дуже багата. Батько попереджав Аліну щодо ненадійності її шлюбу, і в цей раз співачка не квапиться. Вона вже познайомилася з батьками коханого, спілкується з його маленькою донечкою і орендує для спільного життя з ним будинок. Та про весілля поки що мова не йде.

Аліна Гросу засвітилася з іншим

Нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилася нова фотографія, на якій знаменитість зрадила своїй звичці, і постала поруч з відомим блогером. Романа Полянського поруч не було.

Аліна Гросу засвітилася з іншим

Кавалером знаменитості на заході став Олег Машуковський, який перекваліфікувався з акторів у музиканти. Так, зірок, виявляється, об’єднує не кохання, а творчість. Аліна та Олег вирішили створити спільний хіт і готуються його презентувати аудиторії. Тож шанувальникам пари Гросу та Полянського можна видихнути — їхній любові нічого не загрожує.

Принаймні поки що, адже як відомо Машуковський обожнює куражитися. Чого тільки варті його публічні у розіграші та скандальні витівки на пару з Наталією Могилевською.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.