Олю Полякову включили до списку знакових діячів культури: хто і за які заслуги просунув Суперблондинку в топ

Оля Полякова - одна з найбільш популярних співачок на вітчизняній естраді. Суперблондинку сцени можна назвати неоднозначною - не всі слухачі сприймають її яскравий та екстравагантний образ, проте заперечити те, що Полякова змогла створити свій неповторний стиль у творчості - неможливо.

Без Олі Полякової сьогодні не обходиться жодне українське шоу – вона не лише щомісяця збирає повні зали на своїх концертах, а й бере участь у телевізійних проєктах. Суперблондинку української сцени можна зустріти і в “Масці”, і на “Х-факторі”, і в “Лізі Сміху”, і в інших розважальних програмах на вітчизняному ТБ.

Ольга навіть встигла стати зіркою кіно, її фільмографія зараз налічує близько десятка фільмів. При цьому артистка не забуває й про соціальні мережі – Полякова активно веде особисті блоги, де розповідає про закулісся роботи та особисте життя. Таким чином Оля Полякова практично ніколи не зникає з медійного поля, а її наряди та стиль стали легендарними, особливо кокошник.

Оля Полякова
Оля Полякова

На своїй сторінці в мережі Instagram співачка розповіла, що її включили в рейтинг “ТОП-100 знакових діячів культури”. Зараз прихильники можуть проголосувати за улюблену артистку, щоб підняти її в цьому списку на вищі місця.

Окрім Полякової, українці можуть віддати свій голос за Тіну Кароль, Олега Винника, акторку Аду Роговцеву, поетесу Ліну Костенку та інших представників різних сфер культури. Поки що лідирує у списку художник Іван Марчук.

Джерело: Instagram Олі Полякової
Джерело: Instagram Олі Полякової

Як починала свій шлях Оля Полякова?

Оля Полякова професійно займалася вокалом ще з дитинства – на початку кар’єри вона співала у церковному хорі. У 2000 році артистка анонсувала свій перший альбом, в який увійшло 11 пісень. Кліп на одну з них навіть транслювали в проєкті “Територія А”.

Пізніше Суперблондинка почала співпрацю з продюсером Олександром Ревзіним і навіть записала дует з легендарною Людмилою Гурченко.

Вже після цього Полякова знайшла нового продюсера та “вдягла” знаменитий кокошник, який і досі час від часу з’являється в її кліпах та на концертах.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.