55-річна Ольга Сумська публічно поцілувала Хостікоєва після зізнання у коханні чоловіку старшої сестри Наталії

Як відомо, між Ольгою та Наталією Сумськими існують невирішені питання, які начебто переросли у конфлікт. Але це ніяк не впливає на родину вцілому.

Свого часу популярна українська співачка Ольга Сумська потрапила у небувалий скандал. Провиною всьому стала необачність зірки, яка розійшлася і розповіла журналістам, що під час зйомок фільму “Роксолана” закохалася у партнера по сценах, чоловіка своєї сестри Анатолія Хостікоєва. Після конфлікту з родичкою акторка не втрималася і публічно виразила свою підозру стосовно ревнощів Наталії.

Ольга Сумська публічно поцілувала Хостікоєва

Поступово глядачі забули про шалену витівку знаменитості. Ба більше, рідні сестри Ольга та Наталія заявили, що вони не знаходяться у сварці і спілкуються одна з одною. І це після публічних перепалок через інтерв’ю.

Ольга і Наталя Сумські
Ольга Сумська публічно поцілувала Хостікоєва

А нещодавно зіркова білявка дійсно здивувала аудиторію. Вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролики, у яких постала поруч зі своїм племінником, сином Наталії та Анатолія В’ячеславом. Хлопець пішов по стопах членів акторської династії, до якої належить, і також працює у театрі.

Ольга Сумська публічно поцілувала Хостікоєва. Скріншоти сторінки Ольги Сумської

Спочатку акторка розповіла, що вони з В’ячеславом працюють над озвучуванням фільму, в якому грали разом декілька років тому. Кінострічка була відзнята на російській мові. Також вона про рекламувала виставу родича і наостанок міцно його поцілувала. В’ячеслав виглядав так, наче знаходиться на сьомому небі від щастя. Здається, зустрічі з зірковою тіткою приносять йому масу задоволення. Ці кадри зайвий раз доводять, що в родині насправді немає ніякої ворожнечі.

Схожі статті