Як виглядає другий чоловік 74-річної Софії Ротару: легенда естради обрала великого та вродливого молодика

Відома українська співачка Софія Ротару усе життя прожила з одним чоловіком. Але це за офіційною версією. Що ж говорять інші джерела? Всі деталі дізнайтеся у нашій статті

Зараз легенді української естради Софії Михайлівні Ротару 74 роки. Тридцять з них вона прожила у шлюбі з Анатолієм Євдокименко, який став для неї не тільки чоловіком, але й менеджером, і піарщиком, і концертним директором. Після його смерті кар’єра зірки ледь не зруйнувалася, адже усе управління було на його плечах. За півтора роки його єдиний спадкоємець, син Софії Михайлівни Руслан навчився справі батька і взяв у свої руки творчість мами. Саме завдяки своєму нащадку Ротару має можливість до сих пір тішити шанувальників своєю музикою.

Як виглядає другий чоловік 74-річної Софії Ротару

Як виглядає другий чоловік 74-річної Софії Ротару

Якщо порпатися в архівах, можна знайти безліч світлин української легенди разом з не менш легендарним композитором — Володимиром Івасюком. Журналісти вважають, що саме він був таємним чоловіком артиски, її найпершим чоловіком, про якого ніхто не знав. Цікаво, що взаємини з ним пропали саме на той період часу, коли Анатолія поруч Ротару не було, хоча він вже активно до неї залицявся.

Як виглядає другий чоловік 74-річної Софії Ротару

Не дивлячись на велику кількість пліток про роман Софії Михайлівни та Володимира, вона жодного разу їх не спростувала. Ба більше, вона зізнавалася, що в неї є багато секретів. Примадонна обіцяла їх розкрити лише тоді, коли вона піде зі сцени. Обіцянка з гірко-солодким присмаком, адже жоден не захоче дізнатися, що його кумир завершує карєру.

Варто зазначити, що знаменитість мала з’явитися на похоронах імовірного колишнього коханого, але не змогла, як знаходилася у турі.

Схожі статті