Як виглядає свекруха Тіни Кароль: ошатна жінка з сумними очима, яка втратила єдиного сина 8 років тому

У 2013 році Тіна Кароль втратила чоловіка Євгена Огіра, якому подарувала чина. Чи спілкується зараз співачка зі своєю свекрухою — читайте далі у матеріалі.

У 2007 році Тіна Кароль вирішила змінити свого продюсера та всю творчу команду, яка працювала з нею. Такий радикальних хіт вплинув не лише на її професійний розвиток, а й на особисте життя. З новим наставником Євгеном Огіром артистка записала альбом “Полюс Притяжения”, який здобув статус платинового. Для українського шоу-бізнесу на той час це був усього другий диск, який удостоївся подібного статусу.

Вже за рік після початку роботи з Огіром артистка вийшла за нього заміж. Це було справжнє та щире кохання – в цих стосунках Тіна відчувала себе справді окриленою та повною надій на яскраве майбутнє. Кароль подарувала коханому сина Веніаміна, і ніщо навіть не натякало на бодай якусь неприємність.

Весілля Тіни Кароль і Євгена Огіра
Весілля Тіни Кароль і Євгена Огір

Однак у 2013 році життя поп-діви розділилося на “до та після”. Її коханий чоловік Євген Огір помер після довготривалої боротьби з онкологією. Про його смерть Тіна дізналася незадовго до початку свого концерту, але все рівно не відмінила виступ, на якому виплеснула перед слухачами всі свої емоції.

Як виглядає свекруха Тіни Кароль
Як виглядає свекруха Тіни Кароль

Відомо, що у Кароль були певні непорозуміння зі своєю свекрухою, Раїсою Петрівною. Мама Огіра могла критикувати обраницю сина за несмачні котлети та нелюбов до кулінарії в цілому. Дійсно, молода артистка усю свою юність провела на гастролях та концертах, тож особливо навчитися готувати просто не встигла.

Однак відносини між невісткою та Раїсою Петрівною змінилися після смерті Євгена. Виконавиця зізнається, що вони проговорили всі моменти, які раніше були для них конфліктними і мама чоловіка зізналася, що по-справжньому вона любить Тіну й надзвичайно вдячна їй за онука, з яким літня жінка також підтримує зв’язок. На жаль, знайти фото Раїси Петрівни практично неможливо – вона всіляко відмовилася від публічності.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.