“Не олігарх” Михайло Поплавський зізнався, яку насправді суму витрачає у місяць: “Я за кордон ніколи не їздив”

Михайло Поплавський дав ексклюзивне інтерв'ю, в якому розкрив суму своїх витрат та повідав невідомі досьогодні деталі свого життя. Усі подробиці у нашій статті.

Про багатства Михайла Поплавського преса любить поговорити з великим задоволенням. У співаючого ректора є велика садиба з декількома маєтками на території, басейном, озером, сауною та іншими привілеями багатих. Також в артиста безліч торгових марок, які зареєстровані на його ім’я. При цьому зірка заявляє, що він не олігарх, а підприємець. Та й начебто у своєму величезному домі він не живе. Але розміри свого доходу не приховаєш, як і апетити. Скільки ж витрачає Михайло Поплавський на себе в місяць?

Михайло Поплавський зізнався, яку насправді суму витрачає у місяць

На початку 2022-го року Михайло Поплавський в ефірі телеканалу “Україна 24” заявив, що мінімальна сума, яка потрібна йому для проживання, становить 5 тисяч гривень.

Михайло Поплавський показав своїх сина, онука і невістку
Михайло Поплавський зізнався, яку насправді суму витрачає у місяць

“Я рахую гроші. Дурень тільки не рахує. Я скажу, що мені на місяць необхідно 5 тисяч гривень. Це мінімально, щоб прожити. А якщо я хочу ще й погуляти, хочу кудись поїхати… А я за кордон ніколи не їздив, я їжджу тільки до села, тож мені там вистачає”, – заявив він.

Варто відмітити, що окрім шалених доходів від бізнесу, у Михайла Поплавського ще й пенсія, яка становить 17 тисяч гривень. Позаочі її назвали депутатською.

Варто відмітити, що у співаючого ректора є лише один спадкоємець, якому дістануться усі багатства батька. Син Олександр — головний скарб Михайла Поплавського, заради якого зірка готовий на усе. Зараз у знаменитості також є й онук, який активно знімається разом з дідусем у його кліпах.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.