31-річний Євген Кот зізнався, що Антон Савлепов з Quest Pistols відбив у нього дружину: “У них був роман”

Знаменитий український танцюрист Євген Кот дав ексклюзивне інтерв'ю Маші Єфросиніній, у якому розповів, як дізнався про зраду дружини Міріам.

Перший випуск програми “Мій секрет” з Машею Єфросініною став доволі сенсаційним, адже Євген Кот розповів безліч вражаючих деталей про особисте життя. Зокрема, він зізнався, як саме дізнався про зраду коханої дружини Міріам.

Євген Кот розповів, що екс-соліст Quest Pistols Антон Савлепов увів його дружину

Євген Кот розповів, що екс-соліст Quest Pistols Антон Савлепов увів його дружину

Виявляється, людиною, з якою танцюристу зрадили, став Антон Савлепов. І Женя ніяк не очікував, що саме він виявиться причиною зради. За словами артиста, напередодні гастролей вони з дружиною сильно посварилися і вона поїхала. Додому жінка не повернулася і, не знаючи про зраду з Антоном, Кот вирішив подзвонити саме йому.

Він попросив його дещо їй передати. Дівчина повернулася додому і три тижні поспіль у них все було добре. Потім Жені наснився сон, з якого він зрозумів, що дружина йому зрадила, і він серйозно з нею поговорив. У ході розмови вона зізналася у скоєному. Виявилося, Антон, отримавши дзвінок Жені, завершив спілкування з Міріам, але після того, як зрада вийшла назовні дівчина таки пішла від Жені до Антона. Їхні стосунки тривали зовсім недовго і згодом повністю зруйнувалися.

Женя не приховує, що йому було дуже боляче. Чоловік розраховував на міцну сім’ю та стосунки. Мовляв, збирався усе ділити порівну, вкладався у майбутню сім’ю, як міг. Зараз Євген Кот щасливий у шлюбі з чотириразовою чемпіонкою світу з танців та семиразовою чемпіонкою України з художньої гімнастики Наталією Татаринцевою.

Схожі статті