43-річний Арсен Мірзоян живе на дві сім’ї в двох різних містах: ось чому Ніна Матвієнко незлюбила чоловіка Тоні

Український співак Арсен Мірзоян створив сім'ю з Тонею Матвієнко, дочкою народної артистки Ніни Митрофанівни Матвієнко, але це не єдина його родина.

Арсен Мірзоян здобув популярність і славу після того, як заявив про свій талант у вокальному шоу “Голос країни”. Раніше жив у Запоріжжі і працював на металургійному комбінаті. На проєкті музикант показав себе як зразковий сім’янин.

Його дружина Анна та сини Влад і Артем вболівали за главу сімейства, не підозрюючи, як “Голос” згодом змінить їхнє життя. Саме там Арсен вперше познайомився з Тонею Матвієнко.

Тоня Матвієнко чи Анна Мірзоян: хто з дружин Арсена заслужив всі компліменти
Колишня дружина Арсена Мірзояна і Тоня Матвієнко

Історія кохання Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна

З першого погляду між ними не виникло ні закоханості, ні симпатії. Ба більше, Мірзоян спочатку навіть не вподобав дочку народної артистки – коли вона зайшла на студію, не привіталася з ним. Втім, згодом Антоніна і Арсен порозумілися та здружилися.

Після завершення проєкту вони не просто продовжили спілкування, а влаштували спільний гастрольний тур містами України, під час якого артисти вперше відчули одне до одного романтичний потяг.

43-річний чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян забрав синів від першого шлюбу
Чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян живе на дві сім’ї

Почуття до Матвієнко змусили Мірзояна вирішувати, кого і що обрати – нове кохання, у якому ще немає впевненості, чи дружину, з якою багато чого пережив і має спільних дітей. У програмі “ЖВЛ” співак зізнався, що близько року тримав цю думку в голові. Зрештою зрозумів – має бути чесним, від цього стане краще всім. Так Арсен розлучився і переїхав до Тоні в Київ.

Арсен Мірзоян живе на дві сім’ї

Попри розлучення з першою дружиною Анною, Мірзоян продовжує з нею бачитися, оскільки часто відвідує спадкоємців у Запоріжжі без Антоніни.

Арсен Мірзоян з синами від першого шлюбу
Арсен Мірзоян з синами від першого шлюбу

Ніна Митрофанівна, до речі, не схвалювала стосунки доньки з одруженим чоловіком і навіть намагалася їх припинити. Та серцю не накажеш.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.