Продюсер “Голосу країни” Руслан Квінта повідомив Дантесу, що спить з Надею Дорофеєвою: “Пробач, Вова”

Продюсер одного з найпопулярніших шоу України "Голос країни" Руслан Квінта зробив провокаційний кадр та попросив пробачення у Володимира Дантеса привселюдно.

Новий сезон музичного телепроєкту “Голос країни” вже стартує на телеканалі “1+1” і пов’язані з першим випуском кадри стають доступними для користувачів мережі. Так, один з продюсерів шоу опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію з суддею Голосу Надею Дорофеєвою.

Руслан Квінта повідомив Дантесу, що спить з Надею Дорофеєвою

Уся сіль світлини полягає в тому, що знаменитість лежить на плечі співачки з закритими очима. Імовірніше за все Руслан спить, або ж тільки робить вигляд, знаходячись на плечах у тендітної Наді.

Хто робив знімок, сказати важко, але опублікована фотографія на сторінці продюсера мала вельми цікавий допис. У ньому Квінта попросив пробачення у чоловіка Дорофеєвої Володимира Дантеса, який точно не очікує побачити щось подібне на просторах мережі.

Цікаво, що далі в коментарях користувачі мережі почали жартувати про те, що і самому продюсеру добряче перепаде від його дружини Нани. Так чи інакше, але йому точно вдалося заінтригувати публіку та привернути увагу до старту музичного проєкту.

Нагадуємо, що відома українська співачка Надя Дорофеєва близько 10 років заміжня за вокалістом Володимиром Дантесом. Не дивлячись на те, що її кар’єра набагато успішніша, ніж у її чоловіка, пара змогла знайти рішення усіх криз, які ставалися у шлюбі і їхні стосунки вийшли на абсолютно новий рівень.

Володимир Дантес та Надя Дорофеєва
Руслан Квінта повідомив Дантесу, що спить з Надею Дорофеєвою

Пара поки що не готова мати дітей, але не виключає, що до їхньої появи залишилося не так багато часу.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.