36-річна Тіна Кароль відгуляла гучне весілля у Львові: наречена надягла фату та сукню з величезними пафами

Відома українська співачка Тіна Кароль засвітилася на весіллі у Львові. У якому образі поп-діва вийшла до гостей і як їх розважала, дізнайтеся в нашій статті.

Популярна українська артистка Тіна Кароль, як і інші вітчизняні знаменитості, велику долю свого доходу отримує з приватних замовлень. Зазвичай співачку запрошують виступати на весіллях. Гонорари поп-діви сягають захмарних сум, але молодята готові викласти будь-які гроші, щоб почути легенду наживо.

Кароль не любить показувати, як вона співає для гостей на подібних вечірках, але, на щастя, соціальні мережі привнесли у наше життя можливість слідкувати за творчістю артистів, і гості самотужки викладають у широкий доступ відеоролики за участі Тіни.

Тіна Кароль відгуляла гучне весілля у Львові

Так, нещодавно на одному з фан-акаунтів присвячених творчості Тіни Кароль в соціальній мережі Instagram були опубліковані кадри з весілля, яке відбулося у Львові. Вочевидь, наречена була великою фанаткою артистки, адже зробила кілька кадрів із кумиром.

Тіна Кароль відгуляла гучне весілля у Львові

Цікаво, що для приватної вечірки артистка обрала вбрання з колекції David Koma — лондонського дизайнера грузинського походження, в якому була помічена на шоу Голос країниу 2020 році. Вартість сукні пудрового кольору з паєтками становить 1820 доларів. На відео видно, як наречена та гості танцюють під хіти виконавиці. Варто відмітити, що і на особистій сторінці у день торжества вона підтвердила, що знаходиться у Львові на заході.

Нагадуємо, Тіну Кароль зараз підозрюють у романі зі своїм піар-менеджером Павлом Орловим. Початок пліткам поклала їхня спільна фотографія, на якій вони тримаються за руки. Однак, офіційних підтверджень стосункам немає.

Для того, щоб дізнатися більше про життя Тіни Кароль, дивіться наступне відео:

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.