51-річна Ірина Білик показала свого колишнього чоловіка: народила йому сина, який виріс копією Кузьми Скрябіна

Ірина Білик мала на своєму шляху багато чоловіків, і лише двом з них вона подарувала дітей. Виявилося, що старший син співачки схожий не на батька, а на Кузьму Скрябіна.

Ірину Білик неможливо не любити. Вона володіє не тільки незабутнім голосом, а й неймовірною жіночою харизмою, тож від нестачі чоловічої уваги вона ніколи не страждала.

Перші серйозні стосунки артистка побудувала зі своїм продюсером Юрієм Нікітіним. Разом вони досягли небувалих висот і прожили не один рік у цивільному шлюбі, проте до вівтаря так і не дійшли. Причиною всьому стали різні приорітети – в якийсь момент Ірина почала замислюватися про створення сім’ї і материнство, тоді як Юрій був цілком і повністю зосереджений на кар’єрі.

Ірина Білик та Юрій Нікітін
Ірина Білик та Юрій Нікітін

Так їхні шляхи і розійшлися, а після розставання Білик нарешті стала мамою та народила свого первістка – сина Гліба. За його тата, модель Андрія Оверчука, знаменитість вперше офіційно вийшла заміж. Подружжя навіть повінчалося в церкві, а Нікітін хрестив їхню дитину, однак зрештою шлюб розпався через 4 роки після весілля.

Фанати вважають, що син Ірини Білик від Андрія Оверчука схожий на Кузьму Скрябіна
Фанати вважають, що син Ірини Білик від Андрія Оверчука схожий на Кузьму Скрябіна

У власному Інстаграм-блозі Ірина Білик нещодавно розповідала, що вона особисто не підтримує зв’язку з Оверчуком, а Гліб з батьком спілкується.

Хлопцю вже 22 роки, і чим старший він стає, тим більше суперечок виникає в мережі з приводу його зовнішності. Справа в тому, що під фото спадкоємця артистки зібралося безліч коментарів, у яких обговорюється його разюча схожість з близьким другом Ірини Кузьмою Скрябіним. Мовляв, Гліб – повна копія покійного музиканта.

Старший син Ірини Білик Гліб Оверчук
Старший син Ірини Білик Гліб Оверчук схожий на Кузьму Скрябіна
Син Ірини Білик схожий на Кузьму Скрябіна
Син Ірини Білик схожий на Кузьму Скрябіна

Ба більше, після зйомок кліпу на спільну пісню “Мовчати” Білик і Кузьменку приписали роман, який поп-діва не стала заперечувати, а навпаки підтвердила.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.