Оля Полякова досягла бажаного і знайшла собі житло за кордоном: з верандою, басейном на березі та мавпами

Відома українська співачка Оля Полякова знову покинула межі Україних заради відпочинку за кордоном. Яке житло орендувала артистка для себе, дізнайтеся наші статті.

Поки уся Україна спостерігає за Олею Поляковою у якості тренера, сама співачка відпочиває. Артистка днями покинула рідну країну та рушила на курорт. Разом з собою знаменитість прихопила доньок Марію та Алісу.

Донька Олі Полякової Маша дала перший сольний концерт
Оля Полякова досягла бажаного і знайшла собі житло за кордоном

Оля Полякова досягла бажаного і знайшла собі житло за кордоном

Як відомо, Оля Полякова взагалі ніколи собі не відмовляє у розкоші та комфорті. Зірка їздить найелітнішими автомобілями, користується в основному брендами і коли рушає на відпочинок, то орендує цілі вілли з безліччю кімнат, великою територією і цілодобовим обслуговуванням.

Оля Полякова досягла бажаного і знайшла собі житло за кордоном. Скріншоти особистої сторінки зірки

На цей раз артистка перевершила сама себе. Вона відзняла не тільки будівлю неймовірної краси. На території будинку знаходиться розкішний басейн з видом на океан та пальми; біля гостей спокійно ходять мавпи, які радують око та веселять дітей, а від веранди просто очей не відвести.

Поки що Оля Полякова утримується від фотографій у купальниках, але знаючи Суперблондинку, у її профілі обов’язково з’явиться кадр, у якому вона продемонструє свою фігуру. Чоловіка поруч зі співачкою як завжди непомітно, вочевидь Вадим знову уникнув розваг на курорті і залишився вдома.

Нагадуємо, що не так давно у розмові з Машою Єфросініною Оля Полякова зізналася, що її чоловік збанкрутував декілька років тому. Через це їхній шлюб ледь не зруйнувався, адже Оля не могла стерпіти, що її чоловік заробляє менше. Тим не менш, бізнесмену вдалося відновити свої позиції, але тепер Полякова стала головою сім’ї і не збирається віддавати кермо.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.