48-річна Оксана Марченко знову стала бабусею? Зірка повідомила про поповнення в її родині: “Яка ж вона красуня”

Відома українська телеведуча Оксана Марченко поділилася з підписниками подією, яка нещодавно сталося з її сім'єю. Зірці вдалося розчулити усіх своїх шанувальників.

Після того, як Оксана Марченко зникла з телеекранів, зірка почала налагоджувати зв’язок зі своїми шанувальниками через соціальні мережі. Тим паче, що на даний момент цей вид діяльності більш прибутковий, ніж кар’єра телеведучої.

Як виглядає перший чоловік Оксани Марченко
Оксана Марченко повідомила про поповнення в її родині

Знаменитість займається просвітницькою діяльністю у сфері релігії (знімає авторські фільми про православ’я та священні місцини), а також показує свій побут та сім’ю.

Оксана Марченко повідомила про поповнення в її родині

Нещодавно на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилося нове відео, яке було присвячено гостю родини, а можливо навіть новоспеченому члену сім’ї. На територію будинку зірки завітала сова, яку Оксана Марченко гостинно прийняла.

І хоча подібний птах, якщо вірити у прикмети, приносить біду, телеведуча у це просто не вірить, адже така краса — боже створіння. Шанувальники теледіви, а також звичайні користувачі одразу ж відреагували на ролик та почали засипати птаху компліментами.

Оксана Марченко повідомила про поповнення в її родині. Скріншот коментарів під публікацією зірки

Нагадуємо, що минулого року Оксана Марченко вперше стала бабусею. Її син Богдан та невістка Катерина подарували їй онука, якого назвали на честь Віктора Медведчука.

Невістка Оксани Марченко показала, як танцює на пілоні
Оксана Марченко повідомила про поповнення в її родині

Зірка постійно знаходиться поруч з хлопчиком, показує, як вони взаємодіють та як дитина росте. Роль бабусі їй дуже подобається і вона буквально не випускає улюбленого онука з рук.

Схожі статті