37-річний Володимир Остапчук нарешті досяг бажаного: знайшов собі за кордоном житло та вивіз туди нову дружину

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук відвіз свою другу дружину Христину на курорт та публікує фото з вілли. Усі деталі в статті.

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук має вельми щільний графік, тому не може собі дозволити регулярних поїздок за кордон, як це заведено у вітчизняних зірок. Але взимку шоумен все ж таки рушає у подорожі. Часто він насолоджується горнолижними курортами, а з коханою відпочиває біля океану.

Дружина Остапчука розповіла про шлюбний контракт
Володимир Остапчук нарешті знайшов собі за кордоном житло та вивіз туди нову дружину

Володимир Остапчук нарешті знайшов собі за кордоном житло та вивіз туди нову дружину

Нещодавно зірка опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, з якого стало відомо, що зіркове подружжя вилетіло на відпочинок у Мальдіви. У ролику Володимир Остапчук катається на велосипеді біля океану, а у публікації вказана його геолокація.

Пара обрала для життя елітну віллу, яка вражає своїми розмірами та розкішшю. І хоча підписники вже неодноразово звинувачували чоловіка у тому, що він не бере разом з собою дітей, цього разу вони з Христиною знову релаксують лише вдвох.

Нагадуємо, декілька років тому Володимир Остапчук оскандалився через розлучення з Оленою Войченко. Після зізнання телеведучого у тому, що він пориває з першою дружиною, жінка розповіла журналістам про його численні зради та роман з Христиною, який розпочався на весіллі, де чоловік працював ведучим.

На даний момент Олена та Володимир судяться за дітей. Так як Войченко не надавала інформації стосовно їхнього місцезнаходження, Остапчук не міг з ними побачитися, а це суперечить правам, які він має на своїх спадкоємців. Деталі з судових розбірок на даний момент недоступні, так як зірка тримає усе в таємниці.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.